maanantai 3. kesäkuuta 2013

Time to say good bye

Moikka!

Nonniin nyt sitä ollaan viikko Suomessa vietetty ja oi että tuntuu kun olisi lomalla! Täällä on ollut niiiin ihana sää, että ihanku etelässä olisi :) Ja ahh tässä mä nyt viimeinkin lahnaan olohuoneen sohvalla, ja äiti on tuossa vieressä kattomassa telkkaria. Kuulostaa niin mitättömän pieneltä asialta, mutta vuoden aupairina olleena voin sanoa, että nautin tästä. En muuta tarvitsekkaan tällä hetkellä kuin television taustamelun ja maman läsnäolon :)

Kiirettä on pukannut, on ollut hirveästi asioita hoidettavana - kouluhommia, uuden liittymän hankkimista, hyvän kuntosalin etsimistä, asuntohakemuksen lähettämistä, pyörän korjausta, työsopimuksen kirjoittamista, Kela-asioiden hoitamista, uuden avaimen teettämistä,  päättäreiden juhlimista ja tietenkin kavereita on pitänyt nähdä :) Täytyy myöntää,, että ei vielä ainakaan toistaiseksi ole tullut yhtään ikävä Lontoota.

Siskokin aloittaa jo lukion ensi syksynä, apua miten aika hurahtaa!


Päättäri -fiilikset! Ensimmäistä kertaa bilettämässä Tikkurilassa Vantaan hotellissa :D Mut oli hyvä meno!!


On vähän outoa, kun ei ole oikein mitään erikoisia suunnitelmia koko kesänä. Lontoossa tottui siihen, että joka viikonloppu oli täyteen buukattu jo kuukauksien päähän. Ainoita pläänejä tällä hetkellä on aviciin keikka perjantaina (!!!!!!!) ja Rihannan keikka heinäkuun lopussa. Vielä vähän houkuttais toi weekend -festival, kun siellä se David Guettakin olisi, jonka livenä näkemisestä oon haaveillut jo vuodesta nakki asti.. Ja onhan juhannuskin muutaman viikon päästä jeejee! Toivottavasti sitä jonnekkin möksälle pääsisi kunnolla saunomaan ja järveen pulikoimaan. Ahh ihanaa :)

Blogin tulevaisuus näyttää hieman huonolta, ainakaan tätä blogia tällä nimellä en voi enää jatkaa, kun en selvästikään aupairina Lontoossa enää ole :D Perustin tämän blogin ystäviäni ja perhettäni varten, jotta ei olisi tarvinnut jokaiselle erikseen selittää miten mulla Lontoossa meni. Sen takia yllätyinkin, miten paljon tätä on lopulta jaksettu lukea, ja miten monta omaa lukijaa olen saanut (38!!!). Ihan mahtavaa, kiitoksia kaikille teille, jotka olette jaksaneet kuunnella höpinöitäni! :) Ja kiitos tuhannesti kaikista kommenteista :)

Nyt tämä ex-aupair hiljenee, ja jatkaa elämäänsä. On uuden elämänvaiheen aika ja pikku hiljaa pitäisi  aloittaa valmistautuminen syksyllä alkavaan köyhän opiskelijan arkeen.. Mutta sitä ennen, aion nauttia Suomen kesästä täysin rinnoin 8-) Tsemppiä kaikille aupaireille, niin nykyisille kuin tuleville :) Jos innostunkin aloittamaan uuden blogin, lupaan ilmoittaa siitä tänne. Katsotaan katsotaan ;) Kirjoitettavaa voisi ainakin löytyä urheilusta ja kirppareista.. 

Lots of love,

Iina xx

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä niin kiva tyyli, että voisit alottaa jonkun muoti/lifestyle blogin :D Mä ainakin jatkaisin lukijana!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tuhannesti tästä blogista! Mulle ainakin oli (eilen urakkansa aloittaneena) au pairina tästä todella paljon hyötyä. :) Ja mikäli teet uuden blogin niin jatkan kyllä lukijana, koska sun kirjoitustapa on ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. Tätä blogia on ollu kyllä tosi ihana lukee! Kiitos tosi paljon!:) Just toi sun kirjoitustyyli on jotenki niin kiva:) Toivottavasti jatkat bloggailua! Oon saanu tästä blogista paljon vinkkejä ja muutenki tietoo aupairina olemisesta koska itekki oon aatellu aupairiks lähtee :) Ja vielä yks kysymys ois jos viittisit vastata:) Miten on nyt aupairvuoden jälkeen enkun taitaminen ja onko suomee vaikee taas puhua? Vaikutat ihanalta ihmiseltä!

  VastaaPoista
 4. Hi Inkku, mulla olisi kysymys bloggistasi, mutten voi kysyä julkiaisesti. Voisitko kirjoittaa s-postin mulle? Kiitos! eramna ... live.com (laita @ pisteiden paikalle)

  VastaaPoista