sunnuntai 12. toukokuuta 2013

The making of Harry Potter -studioilua!

Moikkamoi!

Heti tähän alkuun pitää sanoa, että IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ kaikille ihanille mammoille! Ootte parhaita (vaikka mun äiti on kyllä kaikkein paras) :)

Tuntuupa taas etten ikuisuuteen oo tänne mitään kirjotellut, mutta onhan siitä jo yli viikko vierhtänytkin! Mutta joo aika käy vähiin, ja tänään mulla on tasan 15 päivää siihen kun lähden takaisin Suomeen! Wou. Enää kaksi viikkoa aikaa Lontoossa, ja sen jälkeen who knows milloin mä tänne seuraavan kerran tulen. Aika jännittävää :P
Miltähän se sitten Suomessa taas tuntuu olla takaisin normaalissa elämässä? Ja miten se arki alkaa taas rullaamaan? Tuleeko Lontoota kamala ikävä ja tuleeko hirveä hinku lähteä taas pois Suomesta? Kauheasti kaikkia kysymyksiä jyllännyt päässä lähipäivinä, mutta edelleen positiivisin mielin kotiin olen menossa :) Nyt vaan kauheesti stressaa, että mitä duunaan tälle hostperheelle läksiäislahjaksi... EHDOTUKSIA OTETAAN VASTAAN!

Pidemmittä puheitta, jottei tästä päivityksestä tulisi tällainen liibalaaba juubajaaba postaus niin voisin vähän laittaa kuvia tänne, kun tänään käytiin kahden saksalaisen kanssa Harry Potter studiolla. Otettiin siis juna Euston stationilta Watford junctioniin ja sieltä harry potter bussi, joka meni suoraan studiolle. Oli kyllä aika siistiä!! Ehkei ihan kyllä sen 30 punnan arvoinen mitä liput maksoi, mutta oli kuitenkin tosi kiva että tuli sielläkin käytyä.
Isommille Potter-faneille toi on kylllä ihan must see -juttu jos Lontoossa tulee käymään vähän pidemmäksi aikaa! Helposti kävi matka junalla Eustonista Watfordiin, ja sitten toi tour kesti meillä joku vähän yli 1,5h :)
Nyt pitäisi enää vaan madame tussauds ja London eye kattelemassa, niin sittenhän oon kaikki tärkeimmät jutut täällä tehnytkin! Eli voi hyvillä mielin lähteä kotia :)

Oon vähän tässä mietiskellyt, kun päiviä on niin vähän jäljellä niin pitäisikö mun tehdä joka päivä jotain jännää, ottaa lontoosta vielä kaikki irti, vai meenkö ihan normi rutiinin mukaan, eli vaan hillun ja käyn salilla? :D Nämä on taas näitä elämän suuria kysymyksiä... Shoppailtua ainakin taas kerran on tullut enemmän kun laki sallii, kiitos aamushoppailujen Primarkissa... heh. 

Mutta joo, ei mitään sen kummempia tälllä kertaa. Jos edelleen tulee mieleen jotain kysyttävää, niin siitä vaan vastaan mielelläni :)

Iina xx


P.S Enää 5 päivää niin mulla tulee ihmisiä Suomesta tänne nimittäin mun PERHE (äiti ja sisatukset+veljen tyttöystävä) <3 Jotenka Lontoon sää, voisitko olla aurinkoinen ja lämmin ensi viikonloppuna?? KIITOS :)

3 kommenttia:

 1. Kävin kans tuolla studioilla joskus viime vuonna ja petyin ehkä vähän :D Mut tulipa sekin nähtyy ja täältä St Albansista on sinne vaan joku vartin matka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän sama homma kävi mulla x) Ei se nyt niiiiiiin uskomaton kokemus ollut.. Ai se St Albans onki noin kaukana! Ohhoh en oo tajunnukkaa :D

   Poista
 2. Mua kiinnostaa myös se Madame T. ! Ja MP:tä myös. Voitas suunnata vklpna sinne ;) Muuten käytänkin kaiken ajan shoppailuun siellä ja syömiseen :)) Huomiseen!! Aamu viideltä kello soimassa, ja ei millään jaksa oottaa että pääsee sinne ihmettelemään, täällä on nyt ollut hellettä, 25 astetta!! Toivottavasti sielläkin on lämmin :)

  VastaaPoista