torstai 23. toukokuuta 2013

Happy birthday to me :)

Hello!

Täällä kirjottelee nyt vanha leidi, 20-vuotias Inkku. Hmmm ihan yhtä lapselta tunnen itteni vieläkin, justiinsa tossa toissa päivänä ostin pinssejä ja laitoin ne kiinni reppuun. Jeps, selvästi kaksikymppinen... Ehkä sitten kolmekymppisenä pitäisi viimeistään alkaa käyttäytyä niinkuin aikuisten pitäisi. Or not :)

Elikkäs tänään juhlittiin mun synttäreitä kavereiden kanssa leipomisten merkeissä :9 Ensiksi Vera oli kokannut meille makaroonilaatikkoa, jonka jälkeen pyöräytettiin pellillinen mokkapaloja! NAM että oli hyviä!!! Ja ainiin tehtiin me kaurakeksejäkin!! No nyt sai herkutellakkin hyvällä omallatunnolla, kerranhan vuodessa ne synttärit vaan on :)


Illalla oli vuorossa viimeinen dinner hostperheen kanssa. Mentiin Baker streetille Canteen -ravintolaan syömään, jossa tarjoillaan perinteisiä brittiruokia. OI ETTÄ OLI HYVÄÄ!! Söin sellaisen spinach&cheese pien ja jälkkäriksi apple crumblea HALLELUJA! No mutta joo ruoka ei nyt ollut se pääasia, vaan se että oli oikeesti tosi ihanaa ja rentoa syödä yhdessä hostperheen kanssa. Sain heiltä synttäri/läksärilahjaksi parfume collectionin, korillisen hygieniatuotteita (kaiken näköisiä rasvoja ja saippuioita) ja sitten sellaisen kehyksen missä oli mun ja tytön kuvia :) Annoin viimeinki omat läksiäiset lahjani niille, ja tytöt varsinkin tykkäs kovasti! Huh nyt on helpottunut olo, kun ei tarvitse niistäkään enään stressata :)

Kaikki alkaa aika hyvin olla paketissa, enää tarvitsee vain pankkitili kuolettaa ja pakkaamiset hoitaa and I'm done and ready to come home :) Lauantaina voi olla aika haikeat fiilikset kun hostperhe lähtee matkalle ja nään tyttöjä viimeisen kerran... Just äsken tuli vanhempi tytöistä itkien mun huoneeseen ja sanoi ettei halua että mä lähden takaisin Suomeen. En yhtään ihmettele että Iz itkeä tihrusti, on varmasti tosi rankkaa pienelle tytölle että joka vuosi tulee uusi naama taloon, jonka kanssa pitäisi sitten arki viettää periaatteessa aamusta iltaan. Kaikki lähtee joka vuosi alusta, uudelle aupairille pitää selittää kaikki samat jutut, mitkä oli juuri edelliselle opettanut. Kun olet oppinut tuntemaan kunnolla aupairin niin eikö se jo sitten oli heittämässä hyvästejä ja lähtemässä kotiin :/ Joku ihminen on niin iso osa heidän elämää sen vuoden ajan, ja sitten se vain lähtee ja tytöt ei kuule hänestä enää ikinä. Juuri mitä Isabel sanoi, niin kaikista 7 aupairista mitä heillä on ollut niin ainoastaan yhden kanssa he ovat olleet yhteydessä myöhemminkin. Ei ole helppoa :(

Mutta joo, huomenna sitten viimeiset biletykset in London tiedossa ja lauantaina vielä kamujen kanssa viimesen kerran yhdessä syömään T.G.I Fridaysiin <3 Sunnuntaina menen Pimlicon kirpparille viimeisen kerran (toivottavasti ei löydy mitään, koska matkalaukut huutaa hoosiannaa jo nyt...) ja muuten vain pakkailen. Maanantai aamuna käy matka kohti Heathrowta.. JÄIKS!

Kuulemisiin :)

Iina xx


^Parhaan kaverin lähettämä syndekortti :D Trampoliinin avulla siis muotoja sinne missä niiden kuuluisikin olla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti