tiistai 21. toukokuuta 2013

6 DAYS LEFT

Hellou!

Ei sitä voi vaan kuin hämmästellä mihin tämä toukokuukin on mennyt? Nyt on jo 21. päivä?!?! Ja sehän tarkoittaa sitä, että enää 6 päivää ja sitten on mun aika palata kotiin (MYÖSKIN kahden päivän päästä 20v synttärit KÄÄK) :)
Tämä viimeinen viikko luultavasti tulee menemään melko lupsakasti töitä tehden, ja viikonloppuna mennään sitten eikä meinata. Pakko viimeisen kerran on päästä täällä kunnolla bilettämään! Hostperhekkin lähtee matkalle lauantai-iltana, joten saan sitten sunnuntain rauhassa pakkailla kotona ja kutsua vaikka kavereita viimeisen kerran kylään :)

Viime viikonloppuna vietin yhden parhaimmista viikonlopuista täällä, kun perhe tuli Suomesta käymään<3 Kierreltiin kaikki perus turistinähtävyydet, shoppailtiin, hengailtiin, syötiin ja vietettiin vaan aikaa yhdessä mikä olikin minulle tärkeintä :) Yllätyin vähän, kun hostperhe kutsui meidät tänne syömään fish&chipsit, mutta se olikin vaan just hauskaa! Nyt Iz ja Mils (lapsoset joista huolehdin) saivat viimeinkin nähdä ihan livenä miten
cool sisarukset ja äippä ja veljen tyttöystävä mulla on ;)mama <3


St. Pauls Cathedral taustalla. Mun annos Jamie Oliver's italian -ravintolassa - NAM!!


Vihreä ukkeli kaappas siskon xDEi ollut onneksi haikeeta sanoa heippa perheelle, kun he lähtivät, koska viikon päästä nähdään kuitenkin taas uudelleen :)
Nyt vaan viimeiset päivät ja hetket Lontoossa nautittava täysillä, sillä olen ihan satavarma, että tätä kaupunkia tulee ikävä.. There's no place like London ja se pitää ainakin mun mielestä TÄYSIN paikkaansa! Tekemistä ja nähtävää riittää aina, ihmiset ovat yleisesti tosi ystävällisiä, take away ruoka on halpaa (xD), PRIMARK ja kaikki ihanat marketit ja muutenkin se "kansainvälinen" -fiilis täällä. Tätä kaikkea tulee todellakin ikävä, mutta olen kuitenkin valmis tulemaan takaisin Suomeen. Mun aika täällä alkaa olemaan lopussa, ja on aika jättää aupaireilut taakse. 

Blogin tulevaisuus näyttää vähän epävarmalta, sillä Suomessa elän kuitenkin suhteellisen tylsää elämää, niin en usko, että kirjoittamista löytyy :D No sen näkee sitten :) 

Nyt ei muutakun hiiohoi ja tämä tyttö lähtee väsäilemään hostperheen kiitoskorttia - sen jälkeen on kaikki lahjatkin jo hommattu AAMEN! 

Kuulemisiin :)

Iina xx


6 kommenttia:

 1. Hihii mä oon ollu nyt kuukauden täällä aupairina ja oon rakastunu tähän paikkaan sata nolla nää kaikki ihanat ihmiset, kauniit rakennukset ja huiput shoppailu mestat täyttää mun sydämmen ;)

  Kaikki joilla kiinnostaa mun aupairi elämä lontoossa käykäähän lukeen mun blogia ja liittykää lukijaksi jos kiinnostaa. :)
  irkunblogii.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, kiva kuulla että olet viihtynyt!! Tsemppiä sinne :))

   Poista
 2. Kyllä mua ainakin kiinnostais sen verran et miten kotiutuminen menee :) Et tuleeko sit kuitenkin ikävä Lontoota :)

  <3nana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, se onkin itse asiassa hyvä idea :) Voisin muutaman postauksen kirjoittaa siitä miten lähtee kotona arki taaas pyörimään!

   Poista
 3. moikka! oon suunnitellu lähteväni EHKÄ JOS USKALLAN nii lontooseen(tai sen lähelle) aupairiks nyt syksyl.. nii teetkö viel jonku kunnon postauksen aupair elämäst yms :)? ja ku mua mietityttäää se et ku oon aika huono enkus koulus ollu 7 & 8 ja lukios ku olin vuoden nii en päässy yhtäkää kurssii läpi nii et pärjäisinkö mun enkul siel!! et kantsisko mennä kokonaa englantilaisee perheesee vai puoliks enkkusuomi perheesee :/ elämän vaikeuksia:-D kiva jos jaksat vastaaaa, blogis oli ihan huippu!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kirjoitan heti kun vain kerkiän :)
   Mutta siis jos vähäänkään kiinnostaa niin KANNATTAA lähteä aupairiksi!! Voihan sitä aina palata takaisin Suomeen, jos alkaakin tuntua siltä että se ei ole se oma juttu :)
   Ja hei, englannin puhuminen ei tule olemaan ongelma. Täällä ihmiset on tosi ymmärtäväisiä ja auttavaisia, eikä ota nokkiinsa jos vähän sönköttää/änkyttää :D EHDOTTOMASTI menet enkkuperheeseen, silleenhän saat eniten aupairiudesta irti, kun opit sen enkun samalla :)

   Ja kiitos paljon, ihanaa kuulla että on ollut mieluista lukemista :))

   Poista