maanantai 22. huhtikuuta 2013

My dad is the best!

Heipähei kaikki :)

Ihana ja aurinkoinen viikonloppu iskän kanssa on nyt takana, ja olo on mahtava! Tehtiin vaikka mitä - käytiin pubeilemassa, shoppaamassa Oxford streetillä, fudis matsissa Crystal palacessa, Camden townissa ja sunnuntaina katsomassa London marathonia ja muuten vain turisteiltiin ja hengattiin. Oli ihana jutella iskän kanssa järkeviä ja kuunnella iskän neuvoja :) Torstai-iltana meidät oltiin myös kutsuttu hostisän ja tyttöjen kanssa ravintolaillalliselle ja oikeasti meillä oli tosi kivaa! Ei ollut jäistä yhtään mitä aluksi vähän pelkäsin ;D
Odotin, että olisin ihan allapäin sitten kun iskä lähtee, mutta päin vastoin. Sain vain lisää energiaa loppuajaksi (tai ainakin siihen asti kun muu perhe tulee käymään - enää 25 päivää!!!!). Huh uskomatonta, että mulla tosiaan on enää 5 viikkoa jäljellä täällä...

Borough Marketista ostettu aamiainen: bacon sandwich ja scramled egg with mushrooms, spinach and onions <3 namm!!


Primrose Hill with papa :)Crystal Palace vs. Leicester + random käsi erittäin laihoine sormineen.


Unelma kengät!! Oi converset miksi teidän pitää olla niin kalliita...


Camden town <3


London marathon, joka iskän kanssa tullaan vielä joku kaunis päivä juoksemaan!! Ensiksi olisi kyllä ihan hyvä käydä testaamassa se puolikas marathon...


Tässä, kun aika alkaa koko aika vähenemään niin olen paljon alkanut pohdiskelemaan mitä olen aupairina oppinut ja mitä olisin voinut tehdä toisin. Seuraavassa postauksessa avitankin vähän ajatuksiani, ja toivottavasti niistä olisi sitten apua vaikka tuleville aupaireille!! Minulle saa myös laittaa kommenttia, jos haluaa aupairin näkökulmaa jostain asiasta tai muuten vain tarvitsee apua niin autan parhaani mukaan :)
Nyt kuitenkin alkaa kello jo olemaan niin paljon, että taidan käydä unten maille!

Hyvää yötä ja kivaa viikkoa kaikille :)

Iina xx


P.S Hostäiti on kuulema jo valinnut seuraavan aupairin joka tulee Jenkeistä asti!! Vaihdettiin sähköposteja ja jännityksellä odotan minkälainen tyyppi on kyseessä :)


8 kommenttia:

 1. Moi!

  Oisin tässä nyt kovasti lähdössä syksyllä auppariksi, mutta sain viikonloppuna aika hyvän lannistusannoksen kun yks ihan huippu perhe päätti valita toisen tytön miun sijaan. Nappasko siulla ekalla kerralla vai jouduitko ottamaan vastaan pettymyksiä ennenku löysit tuon nykyisen perheesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kuules älä lannistu!! Perheitä tulee ja menee, kyllä sulla kohta tärppää :) Kannattaa olla kärsivällinen!! Mullakaan ei tosiaan tärpännyt heti ekalla kerralla, ihanan tuntusia perheitä meni monta sivu suun, mutta sitten lopulta kuitenkin löyty sopiva jotka halus vaan mut niiden aupairiksi :)

   Poista
 2. Miten perheen lapset suhautuivat suhun? Entä tiedätkö miten kaveri-aupparien lapset aluksi suhtautuivat? Tuntuuko susta, että olet yksin heidän kanssa ollessasi "äiti" vai kaveri? Ugh, so many questions... Oliko helppoa saada ne luottamaan ja tottelemaan, vai oliko ne vaan, että "äiti antaa tehä näin.."?

  Suunnitelmissani olisi reilun vuoden päästä päästä lähtemäään, saa nähdä, miten käy!

  Ja vielä: kuinka ajoissa suosittelisit aloittamaan perheen etsimisen?

  Kiitos kivasta blogista!
  --Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellou! Olen enemmän tytöille isosisko kuin äiti, ja oon itekkin halunnu tehdä tämän selväksi. Haluan että tytöt voivat kertoa jotain juttuja minulle, mitä ei välttämättä äidillensä kertoisi ja niin ne välillä ovat tehneetkin :) Välillä on tosi vaikeeta, kun ei ne meinaa totella millään - hostäiti on kertonut missä menee rajat ja miten pitää rankaista jos ei tottele tai lyö siskoansa yms. Välillä tytöt yrittää just jotain "äiti antaa meiän tehä" mut sitten sanon aina että "äiti ei oo täällä nyt joten teidän pitää totella mua" eli ns tekee selväksi että on kuitenkin se auktoriteetti. Välillä näiden äiti kyllä menettää hermonsa mun mielestä liian helposti ja alkaa karjumaan tytöille mikä mun mielestä ei oo paras tapa! yritän aina pysyä rauhallisena, ja yleensä se tepsii :)

   Mun mielestä mitä aikasemmin sen parempi, kun alat perhettä etsimään. Ite muistan, että tein aupair -profiilin jo joskus helmikuussa kun olin valmis lähtemään vasta kesällä, ja mun mielestä se kannatti :) Tsemppiä perheen etsimiseen!! :)

   Poista
 3. Oijoi, muistan ite miten huikee fiilis oli kun olin Ausseissa aupparina ja äiti tuli miesystävänsä kanssa käymään <3 Se oli samalla niin ihanaa ja uskomatonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo eikös olekkin ihana tunne :) Jee en jaksa odottaa että mun muu perhe tulee käymään :))

   Poista
 4. Millasia valmisteluja sä teit suomessa ennen lontooseen lähtöä? Ittelläni on perhe tiedossa, muutamia kavereita jo onneksi hankittu mutta kaiken "tylsän" oon nyt jättänyt viimeiseksi :( Tällä hetkellä ainakin siis pitää hankkia lennot ja varmaan vakuutusasiota. Ilmoititko sä lähdöstäs virallisiin hommiin, esim. kelaan? Millanen vakuutus sulla on?

  Tää sun blogi on ihana ja tsempannu mua aivan mielettömästi tän au-pair haaveeni kanssa! :) Kiitos jo etukäteen jos osaat/jaksat mitenkään auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ilmoittanut kelaan, koska jos on alle 12kk ulkomailla, niin mun mielestä siitä ei pidä ilmoittaa (?). En kyllä ole ihan satavarma, mutta ei oikein kukaan muukaan auppari ilmoittanut. Kuulema jos ilmoittaa lähtevänsä niin sitten kun menee takasin Suomeen niin pitää tehdä paljon jotain paperihommia tai jottain :o
   Mulla on ihan normaali matkavakuutus, sain sen hommattua tädin kautta niin suoraan sanottuna en ole ihan varma mitä kaikkea se kattaa :P

   hittolainen, tosi kiva kuulla!! :) Kuules ilo on mun puolella, kiva että mun hölöpölö kirjotuksista on ollut jotain hyötyäkin :) Tsemppiä asioiden järkkäämiseen, kyllä se siitä :)

   Poista