perjantai 12. huhtikuuta 2013

EASTER HOLIDAY IS OVER!

Hiiohoi!

20 000 lukijaa rikki - JEEJEE!! Ja 34 virallista blogin lukijaa!! KIITOS :) Vähän hämmentynyt olo miten tätä mun blogia ollaan näinkin ahkerasti jaksettu lukea hihhii :)

Ja vielä hyvää fiilistä lisää tietenkin, että on perjantai mutta kirsikkana kakun päällä LASTEN EASTER HOLIDAY ON OHI! Kaikki ne aupairit, jotka työskentelivät koko 2 viikkoa lasten kanssa ja toimivat touhutäteinä/aktiviteettipirkkoina niin halleluja tiedän miltä teistä tuntuu!!
Tein töitä koko edellisen viikon ja tän viikon (paitsi tänään ei paljoa töitä) klo 8-19... Ei siinä mitään, mutta se aktiviteetin ja päiväohjelman keksiminen on vaan melko energiaa kuluttavaa, kun ollaan jo muiden lomien aikana kierretty kaikki mahdolliset museot ja puistot. Toisaalta ihan hyvä, voin käsi sydämellä sanoa, että olen käynyt Lontoossa melkeinpä kaikissa mahdollisissa museoissa joihin on ilmainen sisäänpääsy x)
No ihan sukkelasti nämä viikot onneksi lopulta meni, vaikka välillä oli sellasia hetkiä että olis tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin, mutta tuleehan näitä ;D Nyt ei siis enää ikinä yhtään loma viikkoa työskennellen, kun ennen ensi half term -holidayta mä lähdenkin sitten kotia, hui :) Kyllä meillä oli tosi hauskaakin lapsosten kanssa, sain jopa kuulla, että olen edellisen aupairin Katharinan lisäksi paras aupair joka tytöillä on ollut (Olen siis varmaan 7. aupair nyt). Lämmittäähän tollasen kuuleminen jopa tällasien suomalaisjuntin sydäntä :)

Lasten kanssa mentiin mm Wellcome collection -museoon, josta löysin tällaisen piirrustuksen seinältä. Oi missä ovat tällaiset miehet?? James 19v. contact me!!
Eikä siinä vielä kaikki - koti tyhjenee viikonlopuksi, kun hostperhe lähtee pohjoseen ukkiansa katsomaan wuhuuu! Saan olla omassa rauhassa ja viimeinkin aion kokeilla tehdä itse cauliflowercrust pizzaa ja bananabreadia :9 En nimittäin yleensä viitsi alkaa kokeilemaan mitään erikoisia reseptejä kun porukat on täällä..

Tässä kuva joka kuvaa hyvin tän päivän fiilinkejä!!Hmm mitäs muuta mulla on ohjelmassa. Huomenna saksalaisten aupairien kanssa viimeinkin nauttimaan full english breakfast, sitten illalla syömään tigertigeriin yhden suomalais aupparin läksiäisten kunniaksi (:(( ) ja illalla sitten bilettämään!! JA sunnuntaina ehdottomasti taas Pimlicoon kirpparille, varsinkin kun asteitakin on luvattu melkein +18!! Kyllä se kevät taitaa tulla sittenkin :)

Nyt alan pukemaan päälle, ettei ihan plörinäksi tämä aamupäivä mene :) Ihanaa perjantaita kaikille!!

Iina xx


^Viime sunnuntain THE kirppislöytö: neon pinkki leopardikuvioinen ONESIE! 3 PUNNALLA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti