torstai 7. maaliskuuta 2013

NEW HAIR (again)

Hellou!

Sori boorikset, mutta valmistautukaa turhimpaan postaukseen ikinä... Kävinpä nimittäin tossa tiistaina värjäyttämässä juurikasvuni ja nyt mulla onkin taas astetta vaaleempi tukka!

Elikkäs tässä vanha tukka (+pinkit latvat)


Ja tässä uusi tukka (ja vähä nolo kuva instagramista)


Minä tykkään kauheesti! Juurikasvu varmaan tulee näyttää aika järkyltä, mutta sitä mietitään sitten 2kk päästä, eikös?

Nyt vaan aurinko tänne ja rusketusta pintaan, I'm all set for the spring (and summer obviously) :) 

Iina xx

P.S Bussimatkat Amsterdamiin pääsiäiseksi on VARATTU!!!! Nyt enää niitä hostelleja ettimään... Onko ketään damissa käynneitä joilla olisi jotain kivoja vinkkejä missä käydä? :) 


5 kommenttia:

 1. heippa oon lähdössä kuukauden päästä lontooseen au pairiksi enkä tunne sieltä ketää. Mitä kautta sää vaikka tutustuit uusiin au paireihin ? Ootko sää kuinka kauvan ukssa vielä au pairina ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kuules elä huoli, vaikka et tunnekkaan ketään. Täältä löytää oikeesti tosi helposti aupair -kavereita jos vaan on aktiivinen :) www.meetaupairs.net ja www.aupairinuk.com sivuille kannattaa tehdä profiili! Sieltä oon löytänyt joitain :) sitten facebook jos on niin sieltä katselee erilaisia ryhmiä esim. aupairs in london tai aupairs in england yms ja pistää sinne viestiä. Mä olen enään alle 3kk elikkäs tarkotus olisi lähteä toukokuun lopussa pois... Niin se aika on vaan rientänyt!

   Poista
 2. onko lontoossa/enkuissa kampaajalla kuinka kallista? :O ja ootko kokeillu noita kauppojen hiusvärejä, minkälaisii ne on? onko parempi valikoima ku suomen markettiväreissä? :D

  -e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että aika saman hintaista kun Suomessa. Mulla maksoi puolipään vaaleatraidat + leikkaus 55 puntaa, eli aika saman verran mitä suomes olis maksanut - jooku noin 70e. En ole testannut kaupan värejä omaan päähän, mutta aika samanlaisia värejä kun Suomessa :) Täällä paljon sellasia väripaketteja missä on värit ombretukkaan, en sitten tiedä onko Suomessakin nykyään sellaisia?

   Poista
  2. okkei!
   mietiskelin vain, kun oon harkinnu ite tota auppari-hommaa myös, mulla on platinan vaalea tukka ja kampaajakaveri on hoitanu aina mun tyvikasvun käsittelyn parin kuukauden välein (kaverialennuksella ofc), niin että mitenhä selviän sitten siellä enkuissa jos lähtö koittaa :--D first world problemzzz...... B)

   nii ja on tännekki nyt pikkasella viiveellä tullu noita ombre-väripaketteja. valikoima ei vaan oo mitenkää päätä huimaava, mutta sehän ei oo mikään ylläri!

   -e

   Poista