keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

LIMUSIINIBILEET

HELLUREI!

Enää 2 yötä niin lähdetään AMSTERDAMIIN JEE!!!!!! Ihanaa päästä täältä kotootakin vähäksi aikaa pois minilomalle :) Jännityksellä odotan miten meidän 10 tuntinen bussimatka damiin tulee sujumaan, ainakin muutamat juorulehdet, paljon ruokaa ja hyvää musiikkia on pakattava mukaan. Ehkä pitäisi to-pe välisenä yönä valvoa mahdollisimman myöhään, jos sitä sais vaikka unen päästä kiinni bussissa.

En olekkaan vielä kertonut miten meidän viime viikonloppuinen limusiinibiletys meni! OLI IHAN HUIPPUA! Kerran sitä vaan eletään hittolainen, joskus voin sitten kertoa eteen päin tuleville lapsosilleni että on tullut kruisailtua pitkin Lontoon keskustaa valkoisen limusiinin kyydissä skumppalasit kourassa ;) KIITOS kaikille tytöille huippuillasta. Oli Idalla kyllä niin tyylikkäät 20v-synttärit että ei varmaan enempää olisi voinut toivoa :)

Synttärisankarin kanssa <3 Miten mä pärjäisinkään täällä ilman tätä naista?


Booli testauksessa...


Kuumiksia part 1


Kuumiksia part 2


'koko vartalo -kuva' vaan meiän 10 punnan mekkojen takia ;D Tässä toinen nainen (Vera) jota ilman Lontoo olisi paljon tylsempi paikka <3


JA koko poppoo kasassa posettamassa meiän kyydin kanssa :)Limusiinilla mentiin sitten siis keskustaan nightclubiin Funkhy Biddhaan, mikä ei mun mielestä ollut kummonen paikka hintaansa nähden... No mutta tulipahan seki nähtyä, ja pääasia oli vaan pitää hauskaa kavereiden kanssa ja bilettää 20v. Idaa :)) 

Nyt pitäisi tässä alkaa pakkailemaan Amsterdamiin prkl... Oon elellyt siinä toivossa, että pääsiäiseen mennessä käytän jo consseja ja nahkatakkia, mutta hitsi turha toivo!! Pitääkin näköjään pakata paksuin takki ja neuleita mukaan... MISSÄ ON KEVÄISET ILMAT??!? Hermohan tässä alkaa mennä...

Mutta joo nyt tosiaan pakkauspuuhiin ---> 

Heipparallaa :))

Iina xx

P.S onko kellään mitään hyviä biisivinkkejä?? :) bussimatkaa varten pakko vähän latailla uutta musiikkia...

4 kommenttia:

 1. Moikka! Ei kyllä liity tähän aiheeseen mutta siis oon ettimässä au pair-perhettä ja sähän löysit omasi greataupairista, eikö totta? Niin maksoitko sä sen premium-jutun vai voiko sieltä löytää perheen ilmasiksikin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka! jooo greataupairista yllättäen löysin, vaikka vietin paljon enemmän aikaa perheiden etsimiseen aupairworldissa. En maksanut mistään mitään, että ilmaseksi minä ainakin onnistuin löytämään :) En kyllä sitten tosin tiedä onko ne nettisivut jotenkin muuttunut että pystyykö ilmatteeksi enää perheitä etsimään..

   Poista
  2. Kiitos paljon! :) Ei se varmaan oo muuttunut, en vaa osannu käyttää. :D

   Poista
 2. ette sentää one directionin Liamii törmänny funkyssä? :D Oon vaa nähny siel funky buddhan facebook sivuil kuvist et se ilmeisesti viihtyy siel ;D

  VastaaPoista