lauantai 23. maaliskuuta 2013

Don't worry be HAPPY! :)

Moikselimoi!

Mulla on mielettömän hyvä fiilis nyt!! Syynä saattaa olla se, että tänään on viimeinkin meiän historialliset LIMUSIINI-BILEET!!!!! Päästään kruisailemaan hienoissa mekoissa pitkin Lontoota skumppaa siemaillen hehhee. Sitten vielä varmistui että mun iskä tulee tänne kuukauden päästä, ja nyt ostin meille jo 1. divarin fudismatsi -liputkin!! Mitäs vielä. No viikon päästä lähdetään Amsterdamiin ja sitten onkin jo huhtikuu ja toivottavasti se kevätkin alkaisi näyttämään merkkejä tulemisestaan. Täällä nimittäin sataa lunta nytten ku esterin pers... no tiedätte mitä tarkotan :D
Plus viime viikolla sain miljoona pakettia postissa!! 2 pakettia tuli Suomesta (kiitos äiti ja paraskamuni Taru <3) ja sitten ebaysta (kiitos itselleni<3). JA AINIIN! Sain myös RUISLEIPÄÄ, HALLELUJA!

Seuraavaa karkkipäivää odotellessa onmnomomonnam..


Äidiltä tuli myös hänen itse tekemät korvikset <3 On se kätevää kun the koruaddiktilla on koruja tekevä äippä :) Kapinoin vähän kevään mustavalkoista -trendiä vastaan mun uber-makeilla neon -korviksilla :)


Sitten ebaysta tuli 4kpl leggareita, ah<3 Ei tarvitse vähään aikaan uusia legginsejä ostaa! ...paitsi sellaset jotkut kukalliset olis kivat...heh. Yhteishintaa näille leggareille tuli 10 puntaa, not bad :)


Postauksen otsikko 'don't worry be happy' ei johdu ainoastaan siitä, että olen saanut kaikkea kivaa, vaan oon nyt päättänyt nauttia viimeisistä kuukauksista Lontoossa täysin rinnoin!! Eilen kävin kahvittelemassa taas tän näiden edellisen aupairin kanssa, ja sekin sanoi, että mun pitää vaan ottaa huumorilla ton hostäidin mäkätykset ja elää täysillä tää aika täällä mitä mulla vielä jäljellä on. Olipa taas helpottavaa vuodattaa kaikki tästä hostperheestä sille edelliselle aupparille, sillä hän jos ketä ymmärtää. Mutta joo nyt uusi asenne kehiin, ja vaan hymyä huuleen vaikkakin välillä tulee ilkeitä sähköposteja tai tekstareita hostmamalta!

Mutta hei joo, nyt on pakko jatkaa tätä laittautumista, tukka onneksi jo ojossa ja enää jäljellä vain meikki. Kivaa viikonloppua kaikille!! :) JA VIELÄ: tervetuloa kahdelle uudelle lukijalle :) Mun jorinoita on ilmottanut lukevaksi 31 ihanaa ihmistä jo!! 

Iina xx

P.S Viime viikonlopun reissu Bathiin oli tosi kiva!! Aivan sairaan nätti kaupunki oli, vielä kivempi mun mielestä kuin Cambridge ja Oxford. PLUS mun englantia kehuttiin siellä hihhii :)
Eli top 2 kivoimmat kaupungit on mun mielestä Brighton(kesällä tosi kiva ja hyvä bilekaupunki) ja Bath(enemmän nähtävää ja kiinnostava historia).

Minä the suomituristi Bathissa mun rakkaan ja uuden laukun kanssa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti