torstai 14. maaliskuuta 2013

Aika Lontoossa lähenee loppuaan..

Hiiohoi!

Aurinko paistaa ja viikonloppu lähenee ---> minä olen HAPPY! Himskatti sentään vaan kun voisi vielä toi lämpötila lämmetä... Kuulema kunnon keväinen sää alkaa täällä vasta huhtikuun alussa prkl eli vielä kuukaus pitää kituutella... Nojoo ehkä en valita, ei sentään lunta ole mitä Suomessa vielä nähtävästi on!! Eilen kyllä yritti täälläkin jonkin näköstä lumipeitettä maahan tulla, mutta onneksi se suli samantien pois.. Ihmiset on ihan ihmeissään, että ei tällaista säätä ole Lontoossa ollut kuulema pitkiin aikoihin. Noh mutta hei kesää kohti kuitenkin ollaan menossa huimaa vauhtia :)

Suomi-urpot Tate Britain -museossa. Kyllä sitä hauskaa siis voi museossakin pitää kuten kuvasta huomaa ;)


Tämä viikonloppu ei tule olemaan niin erikoinen, menen kylläkin Bathissa käymään saksalaisen aupairin kanssa sunnuntaina, mikä on ihan kivaa vaihtelua :) Ja muutenkin ihan kivaa tehdä joku reissu muidenkin kun näiden suomi-auppareitten kanssa VAIKKA siis ovathan he tosi ihania!! Pääsee taas vähän tota enkkua puhumaan :)
Sitten sitä seuraavana viikonloppuna onkin Idan 20v LIMUSIINI synttärit!!! Elikkäs ollaan varattu limusiini, jonne me kaikki 11 vai 12 aupairia ängetään ja sitten sillä kruisaillaan skumppiemme ja hienojen mekkojemme kanssa ympäri lontoota ja jatketaan johonkin hienoon nightclubiin. Kyllä nyt pistää aupairit haisemaan oikein olan takaa ;D 

Pääsiäisviikonloppuna lähdemme kamujen kanssa AMSTERDAMIIN! Bussiliput ja apatrment Damin keskustassa siis VARATTU!!!!!!! En voisi enempää olla innoissani :) Huhtikuulle pitää nyt äkkiä keksiä jotain ohjelmaa, ettei meininki ihan lässähdä tällaisten superviikonloppujen jälkeen!! Toivottavasti iskä ainakin tulisi huhtikuussa käymään täällä (terkut iskälle!!) :)Ja nyt sitten vielä viimeiseksi. Eilen varasin lipun Suomeen ja paluu tapahtuu siis 27.5 mikä tarkoittanee että mulla on 2,5kk täällä enää jäljellä! Fiilikset on hieman sekavat, toisaalta olen tosi onnellinen, että pääsen takaisin Suomeen, mutta toisaalta tulee niin ikävä tätä kaupunkia. Ja kaikkia reissuja ja kavereita. Mutta kyllä toi hostäiti on taas käytöksellään osoittanut, että pahemmin ei tätä perhettä tule ikävä. Ihanaa päästä taas oman perheen luokse, jossa vai ihan täysin olla oma itsensä.
Mutta joo kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä että ihanaa ja helpottavaa päästä Suomeen nyt kun on kesätöitäkin :) Sitten syksyllä alkaa opiskelut ja ihan uusi elämä ja uudet kujeet odottaa!

Nyt pitää lähteä hakemaan tyttöjä koulusta! Kuulemisiin :)

terkuin Inkku ja huono hiuspäivä... xx7 kommenttia:

 1. joo-o kauniit nietokset kimaltelee ja tänäänki miinus 25 astetta, näin meillä oulussa päin :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. herran jumala siellä onkin vielä niin kylmä!! hupsista keikkaa tunteepa sitä ittensä tyhmäksi ku valittaa että täällä kylmä kun asteita +2...

   Poista
 2. Amsterdam on huippu! Kävin siellä pari viikkoa sitten.

  Apuaa, mua ahdistaa ja nyt, että lähden joskus (liian pian) pois Englannista. Lomaksi on kiva mennä Suomeen, mutta en halua kokonaan sinne taas yhyhyy! :D Mulla on onneksi varmaan reilu kuukausi enemmän aikaa nauttia briteistä kun sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa kävit vai!!! Jos on jotain hyviä turistivinkkejä ni tänne vaan :)
   Mulla ei vielä mitään ahdistusta paluusta ole, enemmänki olen innoissani :D En tiedä muuttuuko mieli sitten vielä jossain vaiheessa kun viikot oikeasti alkaa vähenemään.... Elikkäs saat nauttia vielä vähän pidempää brittikesästä :))

   Poista
 3. Ps. Jos on joskus tosi tylsää niin St Albansiin voi tehdä päiväretken, tuun oppaaksi! Noin 20min St Pancrasin asemalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hitsiläinen voisin oikeasti tulla käymään!! milläs sieltä st pancrasista pääsee?? junalla??

   Poista
  2. Voin liittyy seuraan myös ;D

   Poista