perjantai 15. helmikuuta 2013

Myöhäset Ystävänpäivä avautumiset

Hellou!

Hyvää myöhäistä ystävänpäivää kaikille :) Tai täällähän se on enemmänki pariskuntien päivä, mutta mulla ei oo heilaa lähimaillakaan niin pidän enemmän tosta ystävänpäivä nimikkeestä. Pääsin kuitenkin reffeille mun Lontoo-daamin Veran kanssa Vapianoon (Oxford Circuksen lähellä sijaitsee!!) ja vedettiinkin siellä sitten mojovat caesar -salaatit ja vaihdettiin söpösti lahjatkin. Vieressä oleva äijä kysykin vitsillä "how long have you been together" (kato huumorimiehiä)...

Mun kuuma Valentine's day deitti.Sitten päivällä aikasemmin kun tulin salilta kotia, niin kotona odotti paketti Suomesta. Siellä oli kaikkia ihania herkkuja Suomesta, mutta mikä parasta kirje mun hyvältä ystävältä ja valokuvia yhteisistä hetkistä. Saman tien kun näin sen kirjeen niin aloin itkemään kun pikkulapsi. Siis suorastaan vollotin! Ihmettelin itekkin mun reaktiota, mutta olipa niiiiin ihana yllätys. Kiitos vielä Ella <3 Pitäisi enemmän ja useammin muistaa omia ystäviä, kuin vain yhtenä päivänä vuodessa, sillä heidän avullahan tätä arkea jaksaa ja elämä luistaa paremmin. Varsinkin täällä aupairina ollessa poissa Suomesta on oikeasti tajunnut kuinka ihania ja hyviä ystäviä mulla on siellä Suomessa. Vaikka sitä ei ole yhteydessä välttämättä joka päivä, niin tietää ketkä siellää odottaa ja kenen kanssa ystävyys vaan pysyy no matter what. 

Tässähän riittää karkkia koko kevääksi (tai siis viikonlopuksi...) Mun ihanat kamuset, jotka odottaa Suomessa (toivottavasti:D)

Toiset tärkeät ystävät on tietenkin mun Lontoo soulmates, kaikki ihanat finnish aupairsit kenen kanssa vietän aikaa viikottain. Ilman heitä olisin jo varmaan pakannut muutaman kerran kamani ja lähtenyt takasin kotia! Uskomatonta miten hyviä ystäviä täällä olen jo saanut, ja se onkin jännä sitten nähdä miten tilanne muuttuu kun palaamme kaikki takasin Suomeen. Toivottavasti pysytään yhteydessä, vaikka onhan se vähän hankalaa kun jotkut lähtee/jää maailmalle ja toiset alkaa opiskelemaan ja asuu eri puolilla Suomea. No mutta onneksi on whatsapit ja skypet sun muut, niin aina sitä pystyy kuulumisia kyselemään :)All in all oon tosi kiitollinen mun kavereista. Ootte ihan best!! <3 

Nyt tämä tyttö lähtee iloisin mielin salille treenailemaan ja ei välitä vaikka hostäiti näyttää taas hapanta naamaa :) 

Iloista viikonloppua kaikille !!

Iina xx4 kommenttia:

 1. Olet haastettu! http://forallthesetimeskid.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Moi! Oon itekin lähdössä ensi syksynä au pairiksi näillä näkymin joko Britteihin tai Espanjaan ja lähden siis ilman järjestöä. Ajattelin kysyä, että millainen vakuutus sulla on? Muistelisin jostain postauksestasi lukeneeni että sulla ois Pohjolan vakuutus. Itsekin aion ottaa vakuutuksen juuri Pohjolasta, mutta en vaa yhtään tiedä, minkä vakuutuksen. Oon kysellyt niiltäkin että mikä kannattaisi ottaa, kuulemma johonkin niiden nuorisovakuutukseen kai kuuluu jonkinlainen matkavakuutus. Mutta tuntuu ettei kukaan oikein osaa sanoa millainen vakuutus pitäisi olla jos lähtee kuitenkin väh. puoleksi vuodeksi ulkomaille asumaan... Ja mietin myös että jos ottaa ihan vaan perus matkavakuutuksen pidennettynä, niin eikö se tule aika kalliiksi? :/ Oon ihan surkea näissä vakuutusjutuissa, kiitos tosi paljon jos osaat sanoa millainen vakuutus sulla on ja onko se ihan ok! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Muistaakseni mulla on ihan normaali matkavakuutus, minkä kesto oli se noin 12kk. Maksoi muistaakseni joku noin 260e, ja kattaa siis kaiken jos täällä jotain sattuu (kai?). Mulla on täti töissä Pohjolassa niin se oikastaan hoiti koko jutun, että en ole ihan 100% varma :S Kannattaa vaan rohkeasti kävellä sisään jonnekki vakuutusyhtiöön ja selkeesti selittää minne menossa ja kuinka kauaksi aikaa ni eiköhän ne osaa auttaa :)

   Poista
  2. Eipä tuo vakuutus ainakaan kuulosta ollenkaan pahalta! No, pitää varmaan jossain vähän lähempänä tuota ajankohtaa, kun on selvillä kuinka kauan aion olla ja missä maassa, niin käväistä vakuutusyhtiössä. Tähän mennessä olen kysynyt vaan netin kautta Pohjolalta, ja se vastaus oli jokseenkin epäselvä :D Mutta kiitos vastauksesta!

   Poista