maanantai 14. tammikuuta 2013

Greetings from Bristol

Moikkamoi!

Taas alkoi normiarki ja maanantai onkin kohta jo taas ohitse! Niin se aika vaan rietää ennenkuin edes kerkee hiphei sanomaan. Toisaalta kivaa, että aika menee nopeasti mutta toisaalta hirvittävää. En oikein osaa päättää vielä olenko innoissani siitä, että enää 6 kuukautta jäljellä vai kauhuissani. Kauheasti vielä kaikkea koettavaa..
Mutta joo ainakin nyt tuli Bristolissa käytyä! Olipas taas sellanen reissu, että oksat pois :D Ei siitä muuta voi seurata kun hassuja hetkiä, kun 7 hullua suomalaisaupparia lähtee yhdessä kohti tuntematonta, tällä kertaa Bristolia. Matkattiin siis bussilla noin 3h sinne ja takaisin ja nukuttiin hostellissa 12 hengen mixed dormissa elikkäs meidän kanssa samassa huoneessa yöpyi sitten 4 tuntematonta jäppistä (espanjalaisia ja ranskalaisia ilmeisesti) :P Voi mies parkoja, joutui nukkua tällaisen kanalauman kanssa... Mutta kaikki meni siis tosi hyvin, vähän käppäiltiin ja kierreltiin paikkoja, illalla mentiin salmarin voimin taas bilettämään paikalliseen Oceanaan ja sitten sunnuntai aamulla lahnailtiin oloamme mäkkärissä.. Vähän siinä lahnailun lomassa kerettiin kyllä shoppailujakin tekemään!

Sori kuvien laatua, suurin osa otettu mun puhelimella (odottelen vielä kavereiden ihania järkkärikuvia), mutta siis tässä vähän kuvamateriaalia City of Bristolista :)


                     

Meidän ruhtinaallinen hostellihuone, mikä siis tietenkin valloitettiin oitis!

Kauniit Rosa, Sara ja Niina ja sitten minä urpona...


Prkl nyt taas jostain syystä tämä ei suostu enempää kuvia lataamaan, mutta tässä nyt oli ainakin jotakin :) Parhaat kuvat kuten sanoin löytyy kamujen kamerasta!

Voin olla aika happy siihen, että olen jo kerennyt käymään Brightonissa, Oxfordissa, Manchesterissa, Walesissa, Pariisissa ja Bristolissa tässä 6 kuukauden aikana, ja seuraavaksi taitaa sitten helmikuun alussa olla vuorossa Bath! Saksalaisaupair nimittäin kutsui mut sen ja sen kielikoululaisten mukaan käymään siellä - passaa minulle! Sain kutsun myös espanjalaisaupairilta käymään Espanjassa... Voivoi kun aika ja raha riittäisi kaikkeen reissaamiseen!! Säästääkkiin tässä pitäisi samaan aikaan, varsinkin jos kesäksi en mitään töitä Suomessa saa.. 
Mutta joo paras kaupunki tähän mennessä on ehdottomasti ollut Brighton. Siellä oli jotenkin rento tunnelma ja kaupunki oli sopivan kokoinen. Jos vain aika riittää niin Brightoniin haluan uudestaan keväämmällä kun ilmat lämpenee (!!!) :) Elikkäs jos joku miettiin matkustamista johonkin muuhun kaupunkiin kuin Lontooseen Englannissa niin suosittelen Brightonia!! Brightonissa olisi varmasti kiva asua myös aupairina.

Nyt alkaakin vähän jo silmät lupsumaan, kun tosiaan univelkaa taitaa vielä tosta viikolopusta olla... En ole muuten pitkään aikaan kirjoitellut mitään aupairiuteen liittyvää niin lupaan seuraavaksi kirjoittaa siitä! ;)

Kauniita unia maailma! 

Iina xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti