sunnuntai 16. joulukuuta 2012

yllätysvieraita Suomesta!

Heipparallaa!

Tänään sain viimeinkin ostettua KAIKKI joululahjat!! YEAH! En mä sitä ettenkö tykkäis shoppaamisesta, mutta kun näkisittepä nämä ryysikset täällä... Eilen Westfield Stratfordissa kauppakeskuksessa ja tänään Oxford Streetillä, huhhuh.. Kyllä kalpenee Jumbon jouluryysikset näiden ruuhkien rinnalla mitä täällä on. No mutta joo valituksesta viis, kun munhan ei tarvitse enää kaupoilla käydä hallelujaa!
Seuraava probleema onkin sitten vain, että millä ilveellä saan kaiken kaman tungettua tohon matkalaukkuun ja vielä silleen, että se ei ylitä sitä 23 kiloa? Tulee nimittäin vähän ekstrahintaa joululahjoille jos mulle pärähtää joku 50 euron lisämaksu laukun liikakiloista... Noh sitä stressataan sitten torstaina ennen kentälle(!) lähtöä :P

Mulla oli viime viikko vähän speciaali viikko, kun ensin iskän avovaimo yllättäen alkuviikosta soitti, että on tullut työmatkalle Lontooseen ja sitten hyvä kaveri Suomesta laittaa viestiä, että "hei mä olen nyt Lontoossa!". Ihanaa oli nähdä pitkästä aikaa jotain tuttuja Suomesta!! Yllättävästi sai taas lisäenergiaa eteen päin porskuttamiseen :)

                 Reetta ja Ida <3 Hitsi tekisi terää ostaa se järkkäri ittelleni joululahjaksi...Kaverini Reetta sitten viipyikin täällä Sunnuntaihin asti, ja päivät vierähtikin siinä, että näytettiin Idan kanssa paikkoja (Ida siis aupair, jonka tunnen jo Suomesta ja Reetta on myös hänen kaveri). Lähinnä pyörittiin keskustan alueella ja kierreltiin kaupoissa ja perjantaina päätettiin lähteä bilettämään!! Kätevästi siinä aloteltiin sitten hotellilla ja suunnattiin Claphamiin baariin. Mä muuten oon ihan kyllästynyt tohon siidereiden litkimiseen niin ostin ittelleni valkoviiniä! Olen kuulkaas ihan mummeli nykyään, kun juon monta kuppia teetä päivässä, tykkään valkoviinistä ja lukemisesta..
Nojoo mutta oli hauska baarireissu, sillä jos tällasten ihmisten kun Ida ja Reetta kanssa lähtee ulos niin ei voi olla muuta kun hauskaa <3! Laulettiin vähän suomalaisia joululaulujakin tubessa kaikille kanssamatkustaville, että näin..


Tänään käväsin vielä viimesen kerran vuonna 2012 Pimlicon kirpparilla, ja löysin pari ihan kivaa juttua :) En vaan vieläkään käsitä sitä, että ihmisiltä peritään sisäänpääsymaksu kirpputorille... Nojoo Lontoossa Lontoon tavalla :P

H&M toppi £2


Boohoo mekko £1


röyhelö jumper £1


Näitä kaikkia en kirpparilta tänään löytänyt, mutta innostuin vain kuvailemaan mun tän hetken ykköskoruja + ihana kukkaro Primarkista! kultaset korvikset keskellä löysin tänään punnalla, mustat ja hopeet korvikset on Pariisista, peace -kaulakoru New Lookista ja sitten kaulakoru ylhäällä on Primarkista :) Korujahan ei ikinä voi olla liikaa, eikös?


Näin minä vain haalin itselleni lisää vaatteita ja koruja ja vaikka mitä, vaikka kaapit pursuaa jo nytten ja vielä täällä ne toiset puoli vuotta on aikaa shoppailla, heh heh. Että jos joku Lontooseen matkaava kaipaa shoppailuvinkkejä niin täältä löytyy! ;D


Tässä on siis koko aika oltu menossa tiistaista asti, niin nyt onkin sitten vain ihana makoilla tässä omassa sängyssä ja hörppiä teetä. Urheilu on nyt jäänyt vähän vähemmälle sen takia, että perkule olen mennyt hukkaamaan mun salikortin.. Nojoo tekosyitä aina löytyy, mutta huomenna meen sitten tilaamaan uuden kortin salilta!! Muutenkin yritän vähän paastota torstaihin asti, koska siellä tulee tosiaan syötyä like never before, hihi. Äidiltä jo heti tilattu kaalikeittoa ja ruisleipää kun pääsen kotiin <3

Nyt mä alan kattelemaan sinkkiksiä, etten ihan lörpöttele teitä tylsyyksiin näillä mun turhan päiväsillä jutuilla. Makoisaa sunnuntai-iltaa kaikille! :)

Iina xx

P.S tänään täällä ukkosti. JOULUKUUSSA? Elikkäs nyt lopettakaa se lumesta ja kylmyydestä valittaminen siellä Suomessa ja nauttikkaa talvisesta säästä!


4 kommenttia:

 1. kui kaua oot lontoossa vielä? :) ja etsiikö sun perhe uutta aupairia jo? sillä itsehän etsin siltä alueelta perhettä ja olisin alottamassa syksyllä 2013 :)

  -julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Lontoossa vielä kesäkuuhun 2013 asti (tai se on suunnitelmana tällä hetkellä). En usko, että etsii vielä, mutta kirjottelen tänne sitten kun he alkavat etsiä! Nimittäin ainakin olisi sijainti ja palkka kohdillaan jos tänne perheeseen tulee ;)

   Poista
 2. joko oot löytäny brittiläisiä kavereita? jos oot nii mite :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! No en ole pahemmin löytänyt :(( Sitä tässä muiden suomalaisten kanssa tuskaillaankin, että mistä helkutista niitä brittejä oikein löytää!! Kyllä mä tänne olisin jo hehkutellut jos jotain kunnon englantilais-kavereita olisin saanut ;D

   Poista