torstai 20. joulukuuta 2012

FINLAND, I'M COMING HOME!

HIIOHOI!

Nyt se päivä on viimein ja viimein koittanut: MINÄ PÄÄSEN SUOMEEN KOTIIN JOULUNVIETTOON! Ihana perhe, ystävät ja Suomen valkoinen joulu odottaa tätä hölmöä lontoon-matkaajaa :) Suomessa oon siis 30. päivä asti elikkäs yhteensä 10 päivää. Noina 10 päivän aikana pitäisi hirveästi kaikkea tehdä, jotenka ei ainakaan pitäisi tekemisestä tulla puutetta ;) Hitsi vieköön, ihan uskomatonta miten sitä odottaa jotain pieniäkin juttuja, kuten jumbossa käyntiä tai koiran kävelyttämistä?! Ennen kaikkea tietenkin odotan perheen näkemistä, kavereita ja jouluruokaa (suomalaista ruokaa yleensäkkin... heh). Mutta joo pointtii varmaan selvä, että olen ihan onneni kukkuloilla juuri nyt :) Edes tuo harmaa, kylmä, tuulinen ja sateinen ilma ei saa mun hymyä pois huulilta :)

Lontoon "jouluinen" ilma...
Ainoa juttu, mikä ketuttaa tossa lentokentälle lähdössä on toi 500 kilon painoinen matkalaukku, jota pitäisi tässä nyt kanniskella ensin bakerloo linella piccadilly circukseen ja siellä sitten vaihtaa piccadilly lineen, joka vie Heathrown kentälle.. Noh söinpähän paljon puuroa aamupalaksi niin luulisi että jaksan vallan mainiosti! Pitää myös muistaa näyttää tuskaselta noitten kassien kanssa niin ehkä sitten (toivottavasti) joku kiva brittimies vois auttaa mua vähän kantamisessa, hih. Ja hei kyllä minä jaksan kun tiiän, että olen menossa SUOMEEN!

Mutta joo en ota omaa tietokonetta Suomeen mukaan, joten en ole varma kerkeänkö kiireiltäni tänne mitään kirjottelemaan... Jos en siis kerkiä niin haluan toivottaa hyvää joulua teille kaikille rakkaille lukijoille, jotka olette jaksaneet lukea mun pölpötyksiä :) Syökää suklaata, pipareita, joulutorttuja, kinkkua ja kaikkea ihanaa jouluruokaa niin paljon,että maha huutaa hoosiannaa - uuden vuoden jälkeen nimittäin ainakin mulla lähtee sitten kunnon panostus tota kesäkuntoa 2013 varten! Mähän en täältä Suomeen tule takaisin silloin kesäkuussa jos tämä karkki-massu ei ole siihen six packiin vaihtunut ;D Nauttikaa raikkaasta ja lumisesta talvisäästä ja perheenne sekä ystävienne kanssa hengailusta - helposti unohtaa kuinka hienoja ihmisiä sitä oikeasti on ympärillä :)
Iina xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti