sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Terveiset uudesta kodista!

Moipsanssaa!

Nyt sitä sitten asutaan täällä 1-zonella aivan Baker Streetin ja Regent's Parkin tuntumassa Harley Street nimisellä kadulla. Tää katu on kuulema tunnettu siitä, että kaupungin parhaat kirurgit(plastiikkakirurgit jos tarkkojan ollaan) ja lääkärit työskentelee tällä kadulla elikkäs siis jos alkaa oma naama alkaa ärsyttää niin apu on lähellä.. haha :D Mutta joo tää asunto on tosi kiva, vähän isompi kuin meiän edellinen, ja mulla on hieman isompi huone(tärkein seikka;D). Muutenkin mitä nyt olen kerennyt tässä ympäristössä käppäilemään niin on aivan sairaan kivaa seutua - ja tosiaan kun astun ovesta ulos ja kävelen vain suoraa noin 10 min niin tulen Oxford Streetille. Sitten Baker Streetin, Regent's Parkin ja Great Portland Street:n tube-asemat on kaikki alle 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kyllä kelpaa ei voi muuta sanoa :) Ainoa haittapuoli uudessa kodissa on tietenkin, että joudun alkaa viemää tyttöjä tubella kouluun, vaikkakin ei me jouduta matkustaa kun pari pysäkkiä ja sitten tosiaan mun rakas sali on kanssa siellä Swiss Cottagessa </3 Noh hostvanhemmat vissiin hankkii mulle jonkun sellasen matkakortin millä pystyy matkustaa rajattomasti niin ei auta muuta kuin sitten vaan alkaa totuttelemaan käyttää noita tubeja enemmän!
Vähän jännityksellä odotan miten toi arki lähtee ensi viikolla pyörimään :)

Tässä mun vähän räjähtäneen näkönen huone.. Kauheen väritöntä, mutta tykkään silti :)


Näkymät ikkunasta. Elikkäs tonne kun suoraan kävelee niin tulee John Lewisin kulmalle Oxford Streetillä :)Nyt kerta kun muutettiin uuteen paikkaan ni pitihän tää mun tukkakin laittaa uuteen uskoon! Eka mun piti siis mennä sinne hiusmallisysteemiin mistä ehkä tänne olen vähän selittänytkin, mutta sieltä soitettiin tiistaina että ne on vain valmiita leikkaamaan mulle jonkinnäkösen 'creative' kampauksen.. Se kuulosti niin pelottavalta mun korvaan niin sanoin että ehkä parempi että ne etsii toisen hiusmallin joka on vähän rohkeampi kuin minä.. Käppäilin sitten Camden Towniin kampaajaan, jossa olin aikasemminkin käyny tukkaa leikkaamassa. Siellä olikin sitten heti vapaa aika, niin siinä sitten laitettiin pehko uusiksi. Ja hupskeikkaa musta tulikin blondi taas :D Oon tosi tyytyväinen tähän hiusväriin, mutta hiusten lyhyyteen on ollut vähän totuttelemista. Noh hiukset aina kasvaa ja nyt ainakin on kaikki huonokuntonen hius poissa! :)

Kaverit tietääkin mun värikkään hiushistorian niin tylsyydessäni tein tälläsen kokelman eri pituuksista ja hiusväreistä mitä mulla on ollut.

Tässä erilaisia blondinsävyjä mitä ollut:


Ja sitten tummansävyjä:


Ikuinen kamppailu tummien ja vaaleiden hiusten välillä ja nyt siis olen taas vaaleilla raidoilla raidoitettu :)Nyt on sitten fresh start mulle Lontoossa koittanut kun on uusi koti ja uudet kutrit. Jotenkin sellanen vapautunut olo ollut tässä koko viikonlopun.. En tiiä sitten mistä johtuu, tukasta, uudesta ympäristöstä vai mistä mutta en valita :) Tai sitten se oli tämä rentouttava viikonloppu ihanien kamujen kanssa! Tuo joulukin lähestyy koko ajan ja enää 4 ja puoli viikkoa niin olen SUOMESSA! <3 Enää niin vähän aikaa jeejee ihanaa ihanaa!! Ennen sitä on vielä niin paljon kaikkea tapahtumaakin, Thanksgiving Walesissa hostperheen kanssa ensi viikolla, pikkujoulubileet ja Pariisi joulukuun alussa niin luulisi että aika menee nopeasti! 

Ei muuta tällä kertaa, ihanaa sunnuntaita kaikille :)

Iina xx

8 kommenttia:

 1. En mä mitään vähän kateellinen oo sun asuinpaikasta :D

  VastaaPoista
 2. noi blondit hiukset pukee sua kyllä tosi hyvin, ehkä jopa paremmin kuin tummat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Itekki oon sitä mieltä että vaaleet sopii jotenki ehkä vähän paremmin :)

   Poista
 3. Tosi kiva tää sun blogi! alkaa itelläkin Lontoo pikkuhiljaa tulla tutuksi :)

  http://weerastriptolondon.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sunkin blogi näyttää mukavalta, et taida kuitenkaan au pair olla? :)

   Poista
  2. Joo en, oon kyllä miettinyt sitä parin vuoden päästä, nyt oon täällä työssäoppimassa Old Streetillä :) jouluksi myös takasin suomeen..

   Poista
  3. Aijaa, no hyvä tolleen että oot lyhyemmän aikaan ni saat vähän tuntumaa viihdytkö täällä vai et :)

   Poista