lauantai 6. lokakuuta 2012

Greenwichiä ja eksymistä eksymisen perään...

HUOMENTA!

Näin sitä taas viikko vierähti että hupskeikkaa vaan! Ilmat alkaa täälläkin pikku hiljaa viilenemään ja muuttumaan syksyisemmäksi, mikä tarkoittaa sitä että on aika ostaa UUSI takki. Vihreä parka takki olisi kiikareissa, ja yhden melko varteenotettavan vaihtoehdon löysinkin Selectistä, ei maksais kun 30 puntaa.
Mutta joo kröhöm great en edes pystynyt ensimmäistä kappaletta olla kirjoittamatta vaatteista... On se jännä miten tälleen palkkapäivän jälkeisenä päivänä heti ensimmäisenä asiana mielessä aamulla on vaatteet...

EILEN menin muutaman kamusen kanssa GREENWICHIIN! Aateltiin, että hitto vie tehdään jotain muuta, kun että vaan mennään oxford streetin tungokseen kiertelemään kauppoja. Greenwich sijaitsee south east Lontoossa ja sinne pääsee ihan kätsysti tubeilla. Paikassa olin jo kerran aikasemmin käynyt, mutta viimeksi reissu sinne ei ollut älytön great success, koska royal observatory mistä tämä 'greenwichin aika' lähtee oli suljettu. No nyt se oli auki ja käytiin fiilistelemässä miltä tuntuu olla aivan siinä keskipisteessä, mistä aikavyöhykkeet lähtee! Eihän se mitenkään erikoiselta kyllä tuntunut, mutta olipahan siellä ainakin hienot maisemat ja saatiin kivoja kuvia :D

Yllätyn aina vain uudestaan ja uudestaan miten hyviä kuvia mun rakkaalla samsung galaxy acella saa!! Camera 360 -sovellus on kanssa ollut tosi kovassa käytössä - paras kamerasovellus ikinä!!


Ostin ensimmäisen charity shop ostoksen viime viikolla, ja se on toi farkkutakki! Ei maksanut kuin 10 puntaa, ja kyseessä on kuitenkin Lee:n farkkurotsi niin oon melko happy mun löytöön :) Eilen illalla sitten lisäsin vaan noi niitit toho hartiaseudulle ni siitähän tuli aika kiva takki, vaikka itte sanonki :)
Greenwichissä sitten hihhuloitiin nelisen tuntia - käytiin syömässä (yllättäen), Greenwich marketissa, oteltiin kuvia ja onnistuttiinhan siinä kerran eksyäkkin pikkasen ;D Vaikka ilma oli ihan persikasta, niin oli virkistävää tehdä jotain normaalista poikkeavaa!! Huomenna sitten suuntana OXFORD! Juuuhuuu kivaa kun on kunnolla jotain ohjelmaa tiedossa :) 


<3^ Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään toi mun liimaletti, vaikka kuinka yritän aamulla saada sen nätiksi niin se päätyy päivällä näyttämään tolta... Noh onneks mulla on ilmanen kampaaja-aika värjäykseen ja leikkaukseen kuukauden päästä, tartti yhdessä kampaajassa jotain hiusmalleja tms. Saa nähdä sitten että mikä moderni pinkki pottatukka päässä tuun takasin sieltä ;D heh...

Tänään sitten luvassa vähän portobello markettia VIIMEINKIN ja sitten iltapäivästä mennään kattelemaan taas johonkin pubiin, luultavasti Fulham-Chelsea -alueelle, futismatsia :) Nyt toi ilma näyttää ihan aurinkoiselta niin mä tästä häippäsen nopeasti pika-aamulenkille! Ainiin torstain aamulenkki ei menny kyllä ihan putkeen.. Lähdin kotoota iloisin mielin klo 9:15 tarkoituksena juosta noin 45 min lenkki, mikä sitten venyikin _pikkasen_ ja lopulta olin takas kotona klo 12:00... Tuli eksyttyä hieman reitiltä ja päädyin siis jonnekkin aivan huitsin nevadaan :D Ei tälleen voi tapahtua kun vaan mulle, the suunnistajalle... Ainakin nyt sitten tiedän, että sen puoli marathonin pitäs aika kevyesti mennä, hehe :D

Pakko oli ihan tällanen tubemappiin perustuva kartta tehdä mun the aamulenkistä.. En yhtään ihmettelekkään, että mulla kesti niin kauan löytää tuolta finchley centralista takas kotiin, sillä onhan se muutaman tubepysäkin päästä kotoota, hups.. 
Eli siis matka alkoi Swiss Cottagesta, tarkotuksena oli vaan mennä Hampstead Heathiin, josta sitten jollain ilveellä päädyin Finchley Centraliin ja sieltä Golders Greeniin ja lopulta Finchley Roadiin ja takasin Swiss Cottageen... Kysyin vielä apua kahdelta mieheltä, mutta en sitten tiedä neuvoiko ne mut tahalteen väärään suuntaan vai oonko mä vaan niin helkutin turisti :D Mutta hei tulipahan muutamat kalorit poltettua ;DNyt aamulenkki kutsuu, tällä kertaa taidan kyllä pysytellä ihan tässä kotiseudulla :) Mukavaa viikonloppua kaikille!! :)

Iina xx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti