sunnuntai 28. lokakuuta 2012

BIG NEWS

Hellou!

NYT LÖYTY KIRPPUTORI TÄÄLTÄ!!! Halleluja ja synnistä pois ei voi muuta sanoa! Oon tässä yrittänyt googletella tuloksetta noin 4 kuukauden ajan, mutta viimeinkin sitten sain vinkkiä Pimlicossa sunnuntaisin järjestettävästä carboot salesta yhdestä muotiblogista. Se oli siis sellanen koulunpiha missä ihmiset myi ulkona vaatteita ja muuta krääsää autojensa takakonteista ja sitten rakennuksen sisällä ihan normi myyntipöydiltä. Kirppis on auki joka sunnuntai klo 10:15-15:30, ja erikoista on että jos haluaa mennä kirpparille kiertelemään pitää maksaa sisäänpääsymaksu!! Early birdseille sisäänpääsy oli £5 (klo 10:15-11.30) ja jos tuli puol 12 jälkeen joutui maksamaan vain punnan. Mutta minähän haluan parhaat päältä niin kärsin 5 punnan sisänpääsymaksun ja SE KANNATTI. Hiphei tulipahan tehtyä taas löytöjä :) Oi että mulla onkin ollut kirppiksiä ikävä.
Suomessa ostin siis oikeastaan kaiken kirppiksiltä (kaikki pk-seudun kirpparit koluttu läpi heh..) niin nytpähän sitten tiiän mistä tuun kaikki vaatteet täällä ostamaan tästä eteen päin :D Vähän kalliimmat kirppishinnat oli kuin Suomessa, mutta silti paljon halvempaa kuin kaupasta ostettuna. Ja olin ilosesti yllättyny miten paljon oli nuoria myyjiä myymässä!! Melkein tärisin onnesta myyntipöytiä pöyhiessä, varsinkin kun joka toinen myynnissä oleva vaate oli Topshopin tai river islandin :D 

Ja nyt sitten niihin ostoksiin:

                                                      atmospheren toppi £2


neule (ei merkkiä) £2


kangaskassi £1,50


baarilaukku £1, korut yhteensä £3!! Oon ihan rakastunut tohon alimpaan kaulakoruun <3


Ja lisäksi ostin mustan mekon (£3), korkeevyötäröisen hameen (£2), topshopin mustat leggarit (£2) ja 2 neuletta, mutta niistä en jaksa laittaa kuvia, koska ne näyttää ihan tyhmiltä kuvattuina :D Elikkäs löysin ihan mukavasti kaikkea :) Voi tätä onnellisuuden määrää!!!

Ensi viikolla on sitten lapsosilla half term -loma mikä tarkoittaa sitä että mulla on töitä aamusta iltaan. Vähän vaikeuksia taas keksiä jotain kivaa tekemistä tytöille, mutta eiköhän me jotain keksitä :) Kivaa, kun keskiviikkona on sitten se halloweeniki ja lupasin lähteä tyttöjen kanssa trick or treat -kierrokselle elikkäs joku noita-asu pitäs ittellee tässä vielä kehitellä :D hehe..
Ihanaa kun tulee marraskuu niin voi sanoa että enää KUUKAUSI jouluun. Lisäks marraskuussa on kaikkee tosi kivaa ohjelmaa tiedossa: kaverin synttäribileet Leighton Buzzardissa, trip to MANCHESTER, hostperheen kanssa viettämään thanksgivingiä walesiin ja sitten me muutetaan. Jep, nyt se on virallista. Muutetaan tästä Primrose Hillistä vielä lähemmäksi keskustaan lähelle Baker Streettiä. Sieltä kävelen sitten siis Oxford Streetille 10 minuutissa! Vähän sekavat fiilikset on että en tiiä pitäskö tässä hyppiä riemusta vai itkeä kauhusta :D Tullaan asumaan oikeasti IHAN keskustassa. Vähän haikeeta jättää tää nykynen koti ja kotiseutu, eritoten ärsyttää että pitää sitten ettiä uusi gym :( höh... No mutta noita murehditaan sitten myöhemmin!

JA AINIIN! Huomenna CONOR MAYNARDIN keikka!! <3 oiiioiii tätä on odotettu!! klo 19.00 Shepherd's bushissa räjähtää!! JEEEE

Nyt pesulle ja kohta unille :) Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille :)

Iina xx4 kommenttia:

 1. Moikka! sulle on tunnustus/haaste/mikälie mun blogissa :)))

  http://momentsintimeninni.blogspot.fi/2012/11/a-blog-with-substance.html

  VastaaPoista
 2. Hello! Olen ehkä lähdössä lukion jälkeen (olen nyt kakkosella) auppariksi juurikin Englantiin. Mikä olis sun kokemuksen mukaan tärkein asia, mitä uuden perheen kanssa pitää huomioida? Entä teitkö minkään tyyppistä kirjallista sopimusta työajasta/palkasta/tehtävistä/mitä perhe tarjoaa/yms.? Olisit ihana jos vastaisit :D

  --Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiksan! Hyvän päätöksen olet tehnyt, aupairiksi kannattaa lähteä ehottomasti - halpa ja tehokas tapa tutustua uuten kulttuuriin ja oppian kielen!
   Hyvän kysymyksen heitit. Mun mielestä on todella tärkeää kuulla edellisten aupairien kokemuksia perheestä ja ylipäätään herättää huomiota miten mahdolliset hostperheet puhuu edellisistä aupaireistaan työhakemuksissaan. Jos perhe mainitsee, että edelleen pitää moniin edellisiin aupaireihinsa yhteyttä niin kyseessä on pakko olla hyvä perhe. Mulle oli tärkeää hakiessa se, että perhe myös kunnioittaa aupairin omaa yksityisyyttä ja kunnioittaa sitä että olen vielä nuori, joten viikonloppusin haluan touhuta omia juttuja ja matkustaa muihinkin kaupunkeihin.
   Itse en tehnyt mitään kirjallista sopimusta työajoista ja palkoista yms mutta mun mielestä sellanen kannattaa ehottomasti tehdä. Ittelläni kaikki tuollaiset asiat on sujunut ongelmitta ilman kirjallista sopimustakin mutta eihän siitä ikinä haittaakaan ole!
   Kannattaa herättää huomiota työaikoihin ja palkkaan. Kamalaa on välillä kuulla sellaisista aupaireista, jotka tekee 9h päiviä ja saa palkkaa 60 puntaa viikossa - se on yksinkertaisesti liian vähän siihen työmäärään nähden. 80-100 punnalla pärjää jo suhteellisen hyvin viikossa, tietenkin riippuu siitä missä päin englantia asuu ja kuinka himoshoppaaja sitä on ;D
   Toivottavasti oli vastauksesta apua:)

   Poista
  2. Kiitos! Toi oma aika olis mullekin tärkeää, hyvä että ne ymmärtää.. :) Kivaa viikkoa sulle

   --M

   Poista