lauantai 28. heinäkuuta 2012

Yllätyksiä yllätysten perään!

Heipparallaa!

Ohhoh eipä oo vissiin mulla runosuoni oikein sykkinyt viime päivinä, kun en oo mitään kirjotellut viikkoon tänne.. En oo edes ollu mitenkään "kiireinen" tai mitää mut jostai syystä ei oo oikee huvittanu kirjotella. Mutta hei hätä ei ole tämän näköinen, sillä nyt mulla onkin sitten vaikka mitä kerrottavaa ja varmaan 100000 kuvaa mitkä haluisin lisätä tänne :D Hmm mistähän sitä nyt sitten alottas... No edetään aikajärjestyksessä.

Alkuviikkona ei tapahtunu mitään erikoista, sillä en ees muista mitä tein ma-ti. EIKU AINIIN! Tiistaina löysin kaupasta (Sainsbury's) RUISLEIPÄÄ!!!!!!!!!!!!! Tai siis niinku näkkäriä mutta se on RUISTA!! RYE CRISPBREAD!! Eli siis tästä eteen päin mun tulevaisuus on turvattu täällä, kun tiiän mistä mä saan ruisnäkkiä :))Voitte vaan arvata miten hyvältä toi maistu (ja maistuu edelleen) noitten pullaleipien jälkeen. Mun osalta pullaleipäpussit pysyy suljettuina tästä etiä päin ja syön vaan mun Finn Crispejä <3


Keskiviikkona menin auppari kamujen kanssa käymään Notting Hillissä. Oli muuten sairaan kiva paikka, melkeen yhtä kiva kun Camden Town :) Siellä oli tosi paljon erilaisia pikku vaateputiikkeja ja marketteja, joista sai koruja,vaatteita,ruokaa, huiveja yms. Paljon oli myös second-hand putiikkeja ja vissiin viikonloppusin siellä on Portobello Market, joka on yksi suosituimmista marketeista/kirppiksistä Lontoon alueella. Ite en sitä kuitenkaan kirppikseks laske vaan marketiks, koska kaikki maksaa 5punnasta ylöspäin. Mulla on edelleen siis kirpputorin löytämis -prosessi vaiheessa. En voi uskoa, etteikö koko Lontoossa oikeasti ole normaalia kirpputoria!!!!!

Ainoo kuva Notting Hillistä. Voisin muuttaa tohon pinkkiin taloon heti paikalla :)

Keskiviikkona sain myös kuulla äidiltä, että mä olin saanut kotiin kirjeen, jossa kerrottiin että mut ollaan hyväksytty opiskelemaan maa- ja metsätaloustieteelliseen lukee elintarvike- ja ympäristötieteitä!!!!!!!!! Ihan käsi sydämellä voin sanoa, että en IKINÄ uskonut, että mä olisin päässy sisään!!! Menin tekemään sen pääsykokeen siis ihan sillä mielellä, että katon sen ja haen vuoden päästä sitte tosissaan uudestaan :D En lukenut koetta varten siis tippaakaan ja kaiken kukkuraks ihan puhtaasti veikkaamalla vedin ne kemia osiot siinä :DD Eipä tainnu olla kauheesti hakijoita tähän tiedekuntaan :D Mutta joo, oli ihan mukava ylläri!! Eipä tartte opiskelupaikastakaan enää sitte ressata :)

Torstaina sitte mulla oli herätys 5:30, koska olympiasoihtu lähti liikkelle Camdenista klo 6:30. Eka aattelin, että nääh jään nukkumaan kotiin, mutta sitten tytöt sai mut suostuteltua lähtemään ja onneks päätinki lähteä :) Ai että sitä tuskan määrää tona aamuna ku piti herätä niiiin aikasin!! Väsytti kyllä ihan helkutin paljon ja nii oli silmäpussit varmaa sen näkösetki... Mutta joo lähettiin sitten mun hostfamilyn kanssa käppäilee kuudelta aamulla kohti Camdenia ja matkalla sinne huomattiin että ei olla ainoot, jotka on päättänyt lähteä aikasesta ajankohdasta huolimatta. Kaikki kadut oli ihan tukossa, sillä siellä oli jengiä iha ÄLYTTÖMÄSTI. Oli kyl tosi kiva, kun kaikki ihmiset oli tosi ilosen näkösellä tuulella ja lauleskeli biisien tahtii, mitä ikinä sellasesta yhestä coca-cola rekasta soitettiinkaa :) Yritin parhaani mukaan änkeä mahollisimman eteen, että olisin saanu hyvän kuvan olympiasoihdusta ja sen kantajasta mut se oli mahotonta!! Luovutin ja annoin kameran Iz:lle, joka istu isänsä hartioilla ja onnistuki nappaamaan iha yllättävän hyvän kuvan :)


Näättekö? Tossa toi kultanen tötsä on The Olympic Torch! Kantajaa oli vaa joku tavallisen näkönen juippi, eli en siis tunnistanu sitä. Camden Townista soihtu jatko matkaansa kohti keskustaa ja perjantaina sen matka sitte päätty the opening ceremonyyn of course :) Leivottiin samana päivänä sitte myös taas kerran cupcakeja ja jatkettiin tästä olympiateemasta. Niistä tuli muuten ihan sairaan herkullisia nam nam :9


Perjantaina tytöillä oli vapaapäivä, joten mä hengasin niitten kanssa koko päivän. Välillä meni taas kerran niin hermo, ku ne vaan tappeli ja tappeli ja tappeli, mutta jotenki ihmeen kaupalla onnistuin aina rauhottaa tilanteen. Tappelemiset loppu ku seinään, kun hostmaman kaveri Jen USAsta, saapu tänne joskus iltapäivällä. Täällä aikoo yöpyä siis pe-ti 2 hostmaman kamua jenkeistä, kun ne tulee kattomaan tänne olympialaisia ja ei turhaan haluu maksaa hotellista, joten ne nukkuu toisessa vierashuoneessa. Jen toi mukanaan kasoittain naisten lehtiä sun muuta ihanaa sälää ni mäkin toivotin hänet lämpimästi tervetulleeksi tänne :D Btw tytöt sai tuliaisiks kaikennäköstä teen vogue sälää, sillä toinen näistä Jenkkivieraista työskentelee Teen Voguella.. Ihan nice..
Perjantai päivä meniki sitten uutta vierasta ihmetellessä suhteellisen nopeasti ja illalla olikin sitten taas biletyksen vuoro nimittäin kahella aupairilla oli synttärit :) Jeeee ja mä sain laittaa mun uuden pinkin mekon päälle!! Mentiin sitten aika isolla porukalla (9 aupairia) Piccadilly Circukseen johki random baariin istuskelemaan ja alottelemaan ja jatkettiin kohti sellasta nightclubia kun Piccadilly Institute. Piccadilly screeniltä näky olympialaisten avaijaiset niin sen takia siellä oli hulluna ihmisiä. Me ei muuten avajaisii kyl nähty, sillä oltiin koko aika sisätiloissa, jossa ei ollu telkkua :( Pitää varmaa vähä youtubesta tai jostai mennä kattelee avajaisten kohokohat tai jottai :) Anyway mentiin sinne clubiin, joka oli täynnä turisteja ja varsinki espanjalaisia. Välillä mietin taas, että oonko mä Espanjassa vai Englannissa :D Tää kyseinen clubi oli ihan kiva, siellä oli 4 tanssilattiaa ja jokaisessa eri musa. Itse asiassa se oli aika helsingin onnelan tapanen paikka! Paras tanssilattia löydettii kyl vasta tunti ennen sulkemisaikaa ni vähä harmitti -.- Mut joo siellä vedettiin makarenaa kyllä iha kiitettävästi ja viimeinki olin sellasessa baarissa mistä jäi hyvä mieli :) Ketään komiaa brittimiestä ei nyt tällä kertaa löytyny mut oli kyllä tosi kiva ilta. Pitäs varmaa seuraavaks vähän tehä researchia missä paikalliset nuoret tykkää käydä baareilemassa... hehe :D 

En tiiä miks mä tän kuvan tänne laitan, mut laitetaan nyt iha huvin vuoks :D En viitti lisäillä kuvia muista au paireista, ettei tuu mitää ongelmia ku julkasen niistä kuvia täällä periaatteessa ilman lupaa ni joudutte nyt sitte kattoo vaa mun pärstää..


Nukuinki sitte pe-la välisenä yönä 4 tuntia, sillä aamulla piti herätä ensiapu kurssille ( hostmama haluu että käyn sen). Kurssi kesti noin 6 tuntia ja se järjestettii sellasessa hotellissa ihan King's Crossin lähellä. Käytiin teoriaa kaikista perussairauksista ja niitten hoitokeinoista yms ja tietenki harjoteltii nukkien kanssa ensiapu systeemit (puhallukset, painallukset yms). Oli itse asiassa iha hauska kurssi, ku se opettaja heitti hulluu läppää  koko aika :D En ymmärtäny kyllä puoliakaa mitä se puhu ku se puhu niin nopeesti ja tais sillä joku aksenttiki vielä kaiken kukkuraks olla :D Välillä oli vähän jänskää ku jouduttii yksin selittää tietyistä sairauksista yksin muille ja eiköhän mun selitettäväks sitte tullu vielä sirppisolu anemia :DDD Ensinnäki kesti jonki aikaa ymmärtää mitä sickle cell anemia tarkottaa ja sitte piti se selittää vielä englanniks muille xDD Suomeks sen selitys olis iha piece of cake ku taisin siitä bilsan yo-kirjotuksissaki kirjottaa jotain soopaa mutta hei miten sanot englanniksi että "sirppisolu anemiassa veren punasolujen muoto on muuttunut, jonka takia niiden hapen kuljetuskyky on heikentynyt" ? :D Jotenki mä sen kuitenki sain lopulta sönkötettyä hahhahaha :D
Kurssin loputtua tulin kotiin ja kotona odotti erittäin mukava ylläri: mun ebay paketti oli tullu perille ja tytöt oli ostanut mulle löytämästää moomin shopista muumipurkkaa ja muumikarkkeja :)) hehe oon siis kertonu näille, että oon muumi-fani :))Tässä mun uudet rakkaat ebaysta siis <3


Tilasin myös niittejä ja pinkkiä hiusmaskaraa ni testailin vähän niitäkin :)

Liivi on myös tilattu siis ebaysta, mutta se tuli jo viime viikolla. Niitit kauluksessa lisäsin siis tänään:) Eiks ookki ihana!!

Tässä sitte näkyy vähän tota pinkkiä tossa mun tukassa! Eiks seki oo cool!! Oon enemmän ku happy mun ostoksiin 8-) heh niinku kuvassa näkyy niin lähtee vähä naamasta ihoa ku tuli taas kerran kärvennettyy posket auringossa :D Joo unohinki mainita, että viime viikolla saatiin täälläki nauttia helteistä!! OLI IHANAA ...mut nyt on taas vähä kylmenemää päin -.-

Mutta joo siinä lyhykäisyydessään, mitä täällä tällä viikolla on tapahtunut :D Tähän loppuun vielä pakko laittaa yks kuva :)


Tällänen odotti perheen isää kun se palas töistä kotiin :) Niin sympaattista, kyllä munki mielestä olis ihan kiva palata töistä kotia päin jos tollanen viesti odottas :)

Nyt mä lähen tästä nukkumaan!! Ens kerralla lupaan kirjottaa jotain tästä Olympiahuumasta mikä täällä vallitsee :)

Iina xx


2 kommenttia:

  1. Heissan! Mä oon tulossa au pairiksi croxley greeniin (sijaitsee Lontoon lähellä) vähän yli viikon päästä ja mietin, että miten voisin löytää kavereita sieltä suunnalta, lähinnä muista au paireista. Mitä kautta sä oot löytäny kavereita? :)

    VastaaPoista
  2. moiksan! mä löysin kamuja netistä (meetaupairs.net ja aupairinuk.com) Sitten facebookissa on aika paljon kaikennäkösiä au pairs in london yms ryhmiä että niihin kannattaa liittyä :)

    VastaaPoista