sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

LIFE IS GOOD! ...Usually -.-

HALLELUJA!
Täällä paistaa aurinko!! Ja on lämmin!! KIITOS JA AAMEN. Tänään on varmaan ensimmäinen päivä, kun ei ole koko päivän aikana satanu tippaakaan :) Eiku itse asiassa ei tainnu eilenkään sataa! Jihhuu ja katoin sääennustetta niin koko alkuviikoksi on luvattu aurinkoa ja noin +25, mikä tarkoittaa sitä, että tämä tyttö tulee ottamaan arskaa primrose hillin kukkuloilla niin paljon kun mahollista ;)

Viikonloppuna kerkesi tapahtua kaikenlaista. Ensinnäki sain perjantaina tietää, että musta on tullut TÄTI! Veli sai vauvelin tyttöystävänsä kanssa ja näin saatiin taas yksi köriläs lisää sukuun :) Apua elikkäs mua voi tästä eteen päin kutsua myös Inkku-tädiksi :) Oh nyt mulla on hyvä syy mennä kiertelemään kauppojen vauvaosastotkin läpi, jos vaikka löytys jotain kivaa enkkukamaa uudelle pikkumiehelle :))

Sitten perjantaina kävin täällä ensimmäistä kertaa kampaajalla! Käväsin yhessä salongissa (jonka nimeä en muista) Camden townissa, jossa makso hiustenleikkuu vaan 12 puntaa. Kampaaja oli tosi villin näkönen espanjalaisnainen, joka puhu hassuu englantii :) Ja ihan hyvin se tän tukan leikkas, vaikka ei se nyt paljoo  pituutta ottanukkaa. Mutta joo tyytyväinen olen lopputulokseen ja meen varmaa sinne uudestaa myöhemmin, ellen kokeile sellasta kampaajaa missä mikä tahansa hiustenleikkaus maksaa vaan 6 PUNTAA!! Näin ton  mainoksen bussista, niin vois iha vitsillä joku päivä käydä kyyläilemässä minkälainen tämä kyseinen halpis kampaaja on sisältä. Njoo mä tuun varmaa muutenkin käymää siellä koska muistaakseni siinä vieressä oli Lidl ja puntakauppaa (vakiokaupat) ;D

Lauantaina mentiin sitte muiden auppareitten kanssa Bethnal Greeniin kattelemaan kuuluisaa katua, missä on paljon graffiti-taideteoksia. Argh kirjotetaankoha tota edes väliviivalla?? Hohhoh mä en ikinä opi noita yhdyssanoja, millähä ilveellä mä sen M repäsin äikän kirjotuksista.... Mutta joo asiaan! Tässä muutamat kuvaset näistä teoksista:Kuten siis näette, niin kyse ei ollu mistään törkysistä kirkkoveneistä betoniseinällä, jonka joku huligaani on keskellä yötä hädissään tuhertanut vaan nään on oikeesti taiteilijoiden tekemiä. En voi käsittää miten kukaan osaa tehdä tollasen!!

Tää on mun suosikki! Tällä hetkellä tää on myös mun taustakuvana :))

Mitä tässä tapahtuu..Graffitien kattelu oli niin uuvuttavaa ni päätettiin vähä herkutella - maistoin ekaa kertaa jäädytettyä jugurttia! Oli yllättävän maukasta, vaikka hinta olikin kirpaisevat 4 puntaa :// On se aika paljon mun mielestä ton näkösestä annoksesta :D

Lauantai-iltana päätettiin extemporee lähteä saksalais aupparin kanssa bilettämään ja niin extempore reissuks se sitten jäiki... En oo eläissäni ollu niin surkeessa nightclubissa ku eilen oltii xD Se oli oikeesti täyttä tuskaa!! Baari oli täynnä jotai 30v ja ehkä vähän alle businessmiehiä ja siellä soitettiin jotai Whitney Houstonia ja se saakelin YMCA kipale soitettii varmaan 5 kertaa!! Tästä siis viimestään tajuutte ehkä, etten mä mikää pihi musan suhteen ole vaan vika oli siinä paikassa ja DJ:ssä!!  Tätä menoa mä alan kohta jo ikävöimään Suomen baareja, nimittäin baarikärpänenki pesee nää 2 baaria missä oon nyt käyny niin mennen tullen... Okei okei oon käyny vaan kahessa baarissa mutta silti!! Mä en oo päässy kunnolla tanssimaan liian pitkään aikaan!! Ens viikonloppuna jos ei baarin suhteen onnista niin mä luovutan ja maksan sitten vaikka sen 15 puntaa sisäänpääsystä KOKOON tai Fabriciin ihan sama haluun vaa baarii missä oman ikästä jengiä ja kunnon tanssimusiikkia!! huh ihan alkaa hengästyttää ku niin paljon voisin tästä mun tuskasta kirjottaa tänne mutta ehkä en nyt tän enempää :D

Tänään oonki sitten vaan lagittanu ja nauttinu auringosta. Camdenissakin käväsin yllättäen taas pikaisesti ja löysin viimeinki mekon JEE!! Ens viikoloppuna on nimittäi kahen au pairin syndet ni oon yrittäny ettiä sitä varten mekkoa jo pitkään ja nyt se viimeinki löyty sellasesta second-hand liikkeestä :) Ja sitten ostin H&M:stä sellasen leopardikuosisen shortsihaalarin :) Ei maksanu ku 3 puntaa :)

Tossa siis mun uus mekko! Näyttää paljon kivemmalta päällä mun mielestä :) Tohon enää vaa vyötärölle joku musta niittivyö ja mustat korkkarit niin avot


Mekkoshoppailujen jälkeen tulin sitte kotia ja aloin leipomaan hostmaman ja nuoremman lapsosen kanssa cupcakeja! namss namss tuli muuten tosi hyvännäkösiä - ja makusia!! Voi apua en oo taas muuta koko viikonloppun tehny ku herkutellu :S argh pakko alottaa kohta joku kunnon herkkulakko tai jotai...Oi miksi oi  miksi ei voi olla silleen, että saa syödä niin paljon kaikkii kakkuja ja keksejä ku haluaa ilman, että alkaa kasvamaan leveyssuuntaan?


Oho jopas nyt alko väsyttämää. Ainiin vieläkun muistan, niin jos joku tietää jotain kirppareista täällä Lontoossa tai jos joku tuntee jonkun joka sattuisi ehkä tietämään jonkun kirppisihmisen lontoosta tai englannista niin PLEASE kertokaa mulle! Mä otan vastaan mitä tahansa vinkkejä kirpputoreista täällä, nimittäin toistaseksi mun googletukset ei oo tuottanu yhtään tulosta :( Mä alan jo ikävöimään Hietsun kesäkirppistä ja Valtteria :(( Ja en nyt tarkota mitään kalliita second-hand vintage putiikkeja vaan oikeita KIRPPUTOREJA minne tavalliset ihmiset vie vanhoja tavaroitaan ja vaatteitaan myyntiin. 

Terkuin iloinen kirppisrotta/inkeri/atomic fly/keppo/Inkku-täti/HiltsuP.S tässä näätte mun uuden tukan! otsiksessa on ainaki vähä eroa ja tukka hieman lyhyempi myös muuten :) 

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Mitä kautta löysit sun aupair perheen? =) Itekkin lontooseen tulossa aupairiksi, mutta perhe vielä hakusessa =)

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Tein profiilin aupairworld -sivustolle ja myöskin greataupair.comiin :) Aupairworld on mun mielestä simppelimpi ja ehkä se suosituin sivusto, mutta perheen löysin kuitenki lopulta greataupairista :) Sinne vaa kertoilet luonteestas,harrastuksista,perheestä yms ni aika nopee niitä yhteydenottoja alkaa yleensä tulemaan, varsinkin nyt kun täällä alkaa koulut taas syyskuussa niin kaikki haluu aupairit ennen sitä ;)

    VastaaPoista