keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

It's raining, raining, raining and raining

Juhuu siellä paistaa aurinko ja kaikki on varmaa hankkinu elämänsä rusketuksen, mut täällä vaan sataa ja sataa ja mä tulen valkoisemmaksi ja valkoisemmaksi :))) Mut jotenki toi sade ei tunnu täällä kuitenkaan niin kauheelta ku siitä ei tehä kauheeta numeroa!

Eilinen päivä ei ollu niin kiva ku vähän mokailin.. Unohdin kuulustella tytöiltä niitten ääntämistehtävät, unohdin pestä pyykit ja mun tekemästä lime coconut chickenistä ei tullu niin hyvää mitä olisin sen toivonu olevan... Hyvin tytöt tsemppas ja söi lautaset melkee tyhjiksi kuitenki :D Tänään mun oli pakko tehä ittelleni lukujärjestys missä oli kaikki tyttöjen harrastukset, läksyjen kuulustamiset, bath -ajat, milloin mun pitää pestä pyykkiä, milloin pitää olla missä ja mihin aikaan ja kirjotinki sitte varmaa 2 sivua kaikesta mitä mun pitää millon ja missäki tehä. Hostmamaki oli tehny mulle töissä lukujärjestyksen tyttöjen arjesta :D hohhoh on täällä kyllä pikkasen erilainen koulusysteemi ku Suomessa..

Mutta joo ei siitä enempää! Eilen menin kartan avulla käppäilemään Primrose Hillin läpi Camden Towniin mikä oli TÄYNNÄ porukkaa kello 12 päivällä :o En sitte tiiä oliko kaikki turisteja siellä vai mitä mutta mä ainaki tunsin itteni aika el turismoks karttojeni kanssa :D
 Camden Town on vissiin aika kova bailumesta viikonloppusin (JEEEEEE meilt kävelee 15 min sinne ;) ). Hahha oi että menin sinne ihan coolina ja "ykköset" päällä, mut eipä kestäny kauaa ku jo tunsin itteni ihan juntti-einariksi.. Vitsit nää pukeutuu täällä rohkeesti ja erikoisesti, ihan kateus iski miten muodikkaita kaikki
oli!!

Tässä muutama kuva, mitkä otin matkalla Camden Towniin.

Tänään mä sitten innostuin lähtemään taas kerran kartan kanssa seikkailemaan kohti Kilburnia, koska tein vähän tutkimusta netissä että siellä sijaitsee lähin Primark (ja mun piti käydä pankissa) xD Noh menomatka suju hyvin, kesti kävellä noin 30 min mikä ei tuntunu yhtää pahalta ku kävelin sellasil kaduilla missä oli aika paljon actionia. Etin siellä sitten sitä Primarkkia ja pankkia varmaan toiset 30 min, kunnes löysin ne ja ne olikin vierekkäin ihan toisessa suunnassa Kilburnia, mistä aikasemmin olin ettiny, great. Menin ensin pankkiin siinä toivossa että viimeinkin saisin sen UK pankkikortin, mutta tais olla liikaa toivottu.. Näillä on jotain ongelmia sen kanssa että en pysty todistamaan mun Suomen osotetta, ku passissa eikä ajokortissa lue osotetta ollenkaa. Nyt hostmama kirjotti sellasen kirjeen minkä kanssa mä nyt sitten meen pankkiin huomenna kolmannen kerran jeee...
Pankin jälkee juoksin sitten sinne Primarkkiin ja ihan meinas silmät putoo päästä ku siel oli niin paljon kaikkee ihanaa!! Kerranki joku kauppa mistä löytää kunnolla värikkäitä vaatteita ja kunnon printtejä!! Oon kyllä erittäin yllättyny et pystyin hillitsemään mun shoppaushimoa ja ostin vaatteita niinki vähän :D

Kuva mun Primark ostoksista. Yllättäen vähän neonia ja en tiiä mikä hitsin reppuhimo mulla on oli pakko ostaa toi (ei maksanu ku £5). Ja nyt vissiin äitin ikuinen leopardikuosi himo on alkanu tekee tepposensa ku mua on alkanu toi leopardikuosi viehättämään..Primarkin jälkeen menin vielä puntakauppaan missä kaikki oli siis yhen punnan! Sieltä tarttu sitte mukaa 5 punnalla kaikkee erittäin "hyödyllistä" hehhheh.. Enempää mulla ei sitten ollukkaan aikaa shoppailla niin lähin suunnistamaan kotia kohti ja yllättäen eksyinki sitte aika huolella :D Aika alko käydä vähiin ku piti olla kotona kohta valmiina hakemassa tyttöjä koulusta niin paon edessä sitte etin lähimmän metroaseman ja hyppäsin tubeen.. En tosiaan ennen lontoon metroilla ollu matkustanu mutta hyvinhän mä selvisin ja jouduin jopa vaihtamaan metroa ja siitäkin selvisin kunnialla!! Ei ollu vaikeeta yhtään :)

Eipä mulle sitten muuta erikoista ookkaan tapahtunu täällä. Huomenna saatan nähä yhtä ranskalaista aupairia ja viikonloppuna meen tsekkiläisen aupairin kanssa Westfield Mallsii mikä on Lontoon isoin kauppakeskus ja sitten pääsen sunnuntaina varmaan viimeinki Lontoon keskustaan  pyörimään JEEEEE :)

Iskälle tiedoksi, että kirjottelen olympiahuumasta vähän myöhemmin, vaikka viikonlopun jälkeen ku oon keskustassa käyny. Siellä se varmaan näkyy vähän enemmän ku täällä Primrose Hillissä :)

Hellurei!

5 kommenttia:

 1. älä sit sekoo siel westfieldis! :D

  VastaaPoista
 2. Inkku - pommita et mä saan sun uuden numeron ! t Iz

  VastaaPoista
 3. joo saa nähä miten selviin sielt kauppakeskuksesta hengissä :DD Hyvä että selvisin tänää ees oxford streetiltä!! oi että ihan sydämee pisti ku olis tehny mieli ostaa jokainen kauppa tyhjäks... ja jooo iskä I did!

  VastaaPoista
 4. Heippa, kyselisin että mistä oot tutustunu noihin ulkomaalaisiin auppareihin? Oon itekki lähössä jonnkeinpäin maailmaa kohta :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Hmm suurimmaks osaks sellaselta nettisivulta ku meetaupairs.net ja myös aupairinuk.com on hyvä mutta tietenki vaa sellasille jotka aupaireina UK:ssa =)

  VastaaPoista