sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Busy weekend!

Hohhoh olis ihan mielenkiintosta hankkia askelmittari ja nähä kuinka monta askelta mä täällä päivisin (varsinki viikonloppusin) kävelen! Ja oon käyny myös lenkillä uusien lenkkareitten voimalla melkein joka päivä wuhuu eli en iha laiskamato kuitenkaan ole :) Toisaalta tää ruoka mitä mä täällä syön vaatii sen, että liikun paljon, koska muuten mä vyörin täältä lihapullana takaisin Suomeen... Mutta joo nyt kyllä väsyttäää..


Perjantaina käväsin yllättäen taas Camden Townissa ja mun EI pitänyt ostaa mitään, mutta toisinhan siinä sitten taas kävi. Oi miksi mun pitää olla tällanen vaatefriikki?? Tuun tarttemaan varmaan 345 matkalaukkua mun vaatteille tän vuoden jälkeen.. Mutta siis niin, käväsin Sportsdirectissä ja ostin sieltä taas vähän treenivaatteita motivaatiota lisäämään ;D Se on kyllä ihan paras urheilukauppa täällä! Sen jälkeen menin kamun kanssa vähä marketeille kiertelemään ja ostin sieltä taas yhden uuden neuleen hupsista keikkaa.. Taas kerran löysin itteni siitä tilanteesta, että olisin voinu ostaa kaikki kojut tyhjäksi!! Onko mulla kenties liian laaja maku mitä tulee vaatteisiin ja kaikkeen tilpehööriin vai oonko mä vaan jotenkin sekasin vielä tästä kaupungista? Söin myös Camdenissa maailman parhaan chicken fajitan ja kaveri söi fish&chipsiä mikä maistui myöskin ihan kelvolliselta :9


Lauantaina kokoonnuttiin au pair -kamujen kanssa Greenwichiin ja turisteiltiin siellä vähän aikaan. Noh eihän meillä ollut hajuakaan,että se koko Greenwichin "turistialue" oli suljettu ja avautuu seuraavan kerran vasta olympialaisten aikaan.. Eli siellä ei siis ollut mitään nähtävää.. Jouduin vielä kaiken kukkuraks pulittamaan joku 6 puntaa mun matkalipusta sinne ku unohdin vilauttaa mun Oyster cardia (vähän niinku suomalaisten matkakortti), kun astuttiin ulos metrosta!! Täällä siis pitää aina metroon mennessä ja ulos tullessa vilauttaa sitä korttia sellasiin koneisiin, jotka ottaa sitten sen maksun mikä on minimissään 2 puntaa. Jos unohtaa näyttää  korttia, niin seuraavan kerran kun näytät sitä, niin se kone pulittaa kaikista kalleimman lipun hinnan eli joku 6 puntaa kait.. Iha bebasta suoraan sanottuna! Mut joo lievää ärsytystä oli havaittavissa ainakin mulla, sillä tää matkustaminen noilla metroilla on muutenki sikke kallista täällä. Oon yrittänyt ottaa selvää, jos täällä pystyis lataamaan Oyster cardii aikaa, samalla tavalla kun Suomessa, mutta en oo vielä saanu vastausta. 
Huonon Greenwich reissun jälkeen masentuneena ja väsyneenä matkattiin Victoria Stationille, kun kuultiin että siellä järjestetään tällanen Freeze Flash Mob -tapahtuma, jossa kaikki osallistujat pysähtyvät ("jäätyvät") 5 minuutin ajaksi. Tapahtuma on ollut suhteellisen suosittu ympäri maailmaa ja nyt se järjestettiin Victoria Stationille ni mehän osallistuttiin siihen kanssa!! Vitsit, että oli huikeeta :D Me vilahdetaan tossa videossa ihan lopussa :DVictoria Stationilta menin nopee käymään kotona vetämässä bilekamat niskaan ja lähdin kohti Camdenia, missä tapasin 2 au pair kamua. Sää oli taas kerran aivan kamala, vettä siis satoi ja oli kylmä niin päätettiin sitten mennä jonnekkin pubiin lämmittelemään ennen nightclubille menoa. Pubissa meillä kävikin niin hyvä tuuri, että sellanen miesporukka tarjos meille juotavia ni eipä menny niihen siellä rahaa ollenkaan :D Kannattaa joka tilanteessa vetästä tää "eksoottinen au pair" -kortti hihasta, sillä ihmiset (miehet) alkaa heti kyselemään ja parhaassa tapauksessa tarjoo muutaman drinksun haha :D Pubista jatkettiin sitten nightclubille nimeltä Electric Ballroom. Varauduttiin pitkiin jonoihin, mutta iloiseksi yllätykseksi paljastui, että naiset päästettiin jonon ohi : ) Ennen sisälle menoa mä kerkesin jo vähän panikoida, kun joku huuteli, että "tennareissa ei pääse sisään".. Onneks mulle ei sanottu kuitenkaan mitään, sillä mähän en mun converseista luovu ees baarii mennessä prkl! :D Toinen yllätys oli, että sisällä odotti kasa vartijoita, jotka tarkisti jokaisen laukut ja takit ja kaikki. Mä en etukäteen tästä tienny ni mun laukusta vietiin mun kaks sidukkaa :(( Eli jos siis ottaa omia juomia mukaan ni ne on juotava ennen baareihin sisälle menoa, eikä laukussa (jonka jätät narikkaan) saa olla mitään nesteellistä.
Se baari oli ihan kiva sisältä, tosi iso mutta musa ei ollut mun makuun ollenkaa :( DJ soitti vaan jotai ihmeellisiä 80&90 -luvun hittejä mikä ei mun mielestä oo kauheen hyvää tanssimusaa... Tarvitaan kunnon jytky bilemusiikkia, että alkaa tällä tytöllä lanteet heilumaan :D Mut niin, siellä me nyt kuitenkin tanssittii se joku 3h, kunnes luovutettiin ja lähettiin kotia kohti. Näin ensivaikutelma lontoolaisesta nightclubista on siis, että pojat uskaltaa tanssia kunnolla ennen klo 12 (toisin ku suomessa) ja tytöt todellakin panostaa baaripukeutumiseen! Ei hirveesti näkyny shortseja tai farkkuja kenelläkään jalassa, vaan tosi monella oli jonkilainen mekko ja korot jalassa. Joo välillä olis kyllä tehny mieli kietasta joku liina tai edes jotain vähän peittävää niille joillekkin tytöille päälle, sillä niitten mekot oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiin lyhyitä ja tiukkoja että ihan hirvitti katella sitä niitten touhuu.. Oli siellä baarissa kyllä sellasiakin yksilöitä, joilla oli niin stylish vaatteet päällä, että tunsin itteni taas ihan juntiks :D Tänään tapasin sitten taas muutaman uuden au pairin (tällä kertaa 2 espanjalaista) ja mentiin käymään London Bridgellä. Oli tosi kiva paikka, vaikka siellä oli iha älyttömästi turisteja. Oli ihan hauska päivä, vaikka kommunikoiminen ei ollut näitten espanjalais -auppareitten kanssa kauheen helppoa, kun toinen ei oikeestaa puhunut englantia ollenkaan :D Onneks toinen niistä toimi kääntäjänä, ja sen kanssa pystyi vähän jopa keskustelemaan :) Mä kyllä ihan mielelläni kuuntelin sitä niitten puhetta, sillä on se espanja vaan niin kaunis kieli <3

Tässä vähän lopuksi vielä turistikuvia tältä viikonlopulta :)

(mun uus neule minkä ostin camdenista perjantaina. millonkohan kasvan yli tästä pinkkihimosta..)

7 kommenttia:

 1. Hauska jäätyminen ja vielä filmille !! Mitenköhän suljettu alue koko Lontoon keskustasta tulee kun kisat alkavat ? Lontooseen valmistui muuten just vähänaikaa sitten yli 300 m korkea talo - onks tietoo ? t Iz

  VastaaPoista
 2. En tiiä yhtään, turisteja ainaki nyt näyttää koko aika olevan täällä enemmän ja enemmän.. Kannattaa vissii kohta pikkuhiljaa alkaa välttelee kaikkii suosituimpia turistinähtävyyksiä kuten esim tota tower bridgeä. Ja joo se valmistu ihan tonne London Bridgen kupeeseen, sen nimi on joku the Shard tai joku, korkein rakennus koko Euroopassa!
  Thänks tarzan, primarkista ton nappasin mukaan ja on ollu kovassa käytössä ;)

  VastaaPoista
 3. heippa! kiva lukea sun blogii ku oon ite tulos kohta sinne, kuulin tutulta täst blogista :) ootko vielä löytäny ketään suomalaisia auppareita?

  VastaaPoista
 4. moi! oi kiva, että tykkäät :) minnes päin englantia oot tulossa?? en oo löytänyt vielä yhtään suomalaista.. Yhtiin suomalaisturisteihinki törmänny vaan kerran täällä :D joten jos tiiät ketään, tai kun itse tulet jonnekkin tänne niin olis tosi kiva tavata :)

  VastaaPoista
 5. Mojjj! Mul on nyt menos blogimaratoni ja luen sun blogin alusta loppuun ja hyvält vaikuttaa! Mut apuaa eli eks oo aikasemmi ollu lontoos ollenkaa tai ainaki turisteluist päätelle?:o ja hei mite au pairina palkka menee tai paljo ja kui usei...? Ja mitees kui paljo sul on vapaa aikaa ja kui paljo kokemust sul oli lapsist enne au pairiks lähtöö?:)

  VastaaPoista
 6. Moikka! hehe joo en ollu aikasemmin ollut, kuvia olin vaa nähnyt paikasta :D Perheestä riippuu, maksaako ne palkan viikottain vai kerran kuukaudessa, mutta yleensä se maksetaan viikottain (ja noin 60-100 puntaa on aika peruspalkka). Mä oon tosi onnekas, kun saan vähän normaalia enemmän palkkaa ni pystyn toteuttamaan paremmin mun shoppausaddiktiota ;D Kun lapsilla on koulua, mulla on vapaata arkisin 9-15 ja myös iltasin klo 19 eteen päin ja sitten viikonloput on aina vapaat. Eli siis aikaa itselleen ja kavereiden tapaamiseen riittää tosi kivasti!
  Mulla ei ihan kauheasti kokemusta lapsista ollut. Ennen au pairiksi lähtöä hoidin päivittäin vähän yli vuoden ikäisiä kaksostyttöjä kahen kuukauden ajan, ja siinä periaatteessa oli mun lastenhoitokokemus. Yleensä ei siis vaadita kokemusta, mutta kuitenkin lapsista pitää tykätä jos au pairiksi haluaa :)

  VastaaPoista